Måndag 1/8

01 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du gått över gränsen för en släktings tålamod och ändå kan du inte låta bli att fortsätta provocera. Du tycker att det är roligt när din släkting blir rasande. På kvällen passar det bra att uträtta några ärenden som du måste göra.

Oxen 20/4-20/5

Du ta dig en funderare idag. Av någon anledning är du ensam under rätt så lång tid och då har all möjlighet i världen att fundera över vad du vill och inte vill göra. Ekonomin spelar också in i ditt beslut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har haft en del problem med en person som inte kan acceptera att du gått vidare med ditt liv. Han eller hon saknar dig förfärligt mycket och kan bli lite klängig. Den här dagen gör du klart vad du står i den här frågan.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt förnuftig just nu och det är bra eftersom du bör fatta rationella och genomtänkta beslut den närmaste tiden. Du står inför en större förändring och då behöver du vara omdömesgill. På måndagen kontrollerar du hur mycket fakta som finns i ett rykte som du hört.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att säga nej till en släkting som åter igen ber om din hjälp. Fast du vet att det finns andra personer som han eller hon kan be så ställer du upp som vanligt. Du blir arg på dig själv för att du beter dig på det här viset.

Jungfru 23/8-22/9

Du intresserar dig rätt så mycket för affärer som har med hus eller annat boende att göra. Kanske funderar du på att själv göra en sådan investering eller så är du bara nyfiken i största allmänhet. Under måndagen snubblar du över något som verkar vara ett fynd.

Vågen 23/9-22/10

Du underskattar en fiende och den kan stå dig dyrt. Du tror inte att den här personen varken har så mycket drivkraft eller hat i sig att han/hon orkar agera emot dig. Idag inser du hur katastrofalt fel du har i den här frågan. Ni måste du visa att du inte är en person man kan trampa på hur som helst.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig nöjd med dig själv. Ett projekt som du påbörjat i början av året blir äntligen klart idag. Var stolt och fira dina framsteg så att du bli motiverad att avsluta ytterligare projekt som blivit liggande. Skorpioner är mästare på att påbörja men inte avsluta saker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är intresserad av en person och det visar du genom att vara nedlåtande och lite retsam mot honom/henne. Just nu är du inte lika charmig som du brukar vara och det beror på att du har alldeles för mycket känslor för personen ifråga för att du ska kunna slappna av.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir lite förvånad när en vän avslöjar en hemlighet som indirekt rör dig. Det här får dig att tänka om i många frågor. Plötsligt ser du olika situationer med nya ögon och alla pusselbitar faller på plats. På kvällen vill du ventilera dina tankar med någon du litar på.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt försiktig med vad du säger och till vem du säger det idag. Du vet att det går många rykten och risken är att du omedvetet spär på dem med en ogenomtänkt kommentar. På kvällen vill du umgås med din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tänker inte riskera att hamna i knipa på grund av vad en släkting har sagt eller gjort. Den här personen är väldigt bra på att göra dumma saker och det är inte första gången som du får problem på grund av hans/hennes uppförande.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons