Tisdag 2/8

02 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du lir överraskad när du plötsligt stöter på en vän som du inte sett på evigheter. Ibland ordnar ödet det bra och du inser att det här är något som du saknat i ditt liv och som du är villig att ta upp igen. Kvällen handlar om att se framåt.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir intensiv på ett bra sätt. Du njuter av att ha mycket att göra samtidigt som du har frihet att göra lite som du vill. Du får utlopp för din kreativitet och din fantasi känner inga gränser. Kvällen handlar om att sätta stopp för något som håller på att gå över styr.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är villig att satsa rätt så mycket pengar på en idé som du har, men frågan är om det här är rätt tidpunkt för en dylik investering. Kanske är det bättre att vänta lite till hösten kommer och alla vardagliga rutiner börjar sätta sig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en hel del tankar som snurrar i ditt huvud just nu. Som singel rör många av dina funderingar kärleken och livet. Det finns någon som du tänker på mer än du vill erkänna för dig själv. På något sätt lyckas han eller honnästla sig in i ditt medvetande vid alla möjliga tillfällen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kommer närmare och närmare ett beslut som du är på väg att fatta. Det har med framtiden att göra och kan gälla stora frågor som arbete, bostad och barn. Oavsett vad som rör sig i ditt inre så märks det inte så mycket utåt. Du är charmig, lättsint och rolig på ytan.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något väldigt förbjudet över ditt tecken just nu. Du tubbar på olika tabun och du kan inte låta bli att försöka trotsa de gränser som du vet finns på både arbetsplatsen och i hemmet. Det är Pluto som triggar dig till dessa ständiga gränstänjningar.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte rädd för att ta i, ändå känns det som att inget du gör riktigt går som du tänkt dig. Det handlar om att du har svårt att acceptera nederlag just nu. Du behöver kunna backa för att kunna komma framåt, särskilt när du kör fast .

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du är modigare än vanligt och du vågar ta initiativ som du inte skulle klara av i vanliga fall. En vän till en vän har ett smaskigt skvaller som han vill dela med sig av. Du älskar den här typen av intriger.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu gömmer du dig bakom en mask. Det handlar om att du gärna vill visa upp hur proffsig du kan vara i olika sammanhang. Det finns någon som du vill imponera på den här tisdagen och det försöker du göra genom att uppträda korrekt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du överraskas av olika personer som plötslig dyker upp i de mest oväntade sammanhang. Det var länge sedan som du sprang på så många nya vänner och gamla bekanta som idag. Som singel kan kärleken vänta runt hörnet om du bara vågar ge dig hän.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du inte får som du vill i ett visst sammanhang och det irriterar dig. Du försöker att hitta nya sätt att tackla problemet på. Det är mycket jord som influerar ditt tecken just nu och får dig att bli envisare än vanligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drömmer om något som du egentligen inte tycker är helt acceptabelt. Det kan vara en person som attraherar dig men som du tycker är för ung eller för gammal. Det kan vara en tjänst som du vill ha fast du vet att den egentligen passar en annan kollega bättre.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons