Onsdag 3/8

03 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att vara väldigt påstridig när det är något som du vill uppnå. Din omgivning upplever den här sidan av din personlighet lite jobbig. Idag tar du till alla metoder du har för att driva igenom din vilja i en viss fråga.

Oxen 20/4-20/5r

Idag har du svårt att uppfatta nyanser och det gör att du kan störa i en pågående konflikt utan att ens märka det. Vanligtvis är du rätt så lyhörd, men Månens position gör att du blir okänslig för finlir en tid framöver.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du har fått nog när en vän återigen utnyttjar din snällhet för egen vinning skull. Du har stått ut med mycket från din vän men det här var droppen som fick bägaren att rinna över. Du säger ifrån på skarpen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir kanske inte som du tänkt dig, men den blir bra. Du hinner med en hel del saker och du är nöjd med resultatet av dina prestationer. Är du ledig så tillbringar du dagen med att upptäcka nya miljöer och lära dig nya saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen utvecklas en dialog till ett riktigt krig. Det handlar om ett problem som har uppstått mellan dig och familjemedlem. Hur du än försöker så lyckas du inte nå fram till den här personen. Han eller hon känner sig bara trängd av dina närmanden.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar inget för givet just nu och det är bra. Det finns en metamorfos i ditt horoskop som kommer att bli både stor och omtumlande. Räkna med förändringar den närmaste tiden. Onsdag kvällen verkar kretsa kring spel av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Du drar ditt strå till stacken idag och du är nöjd med din insats. Du tycker att du jobbar på bra och därför blir du besviken när du inte får någon positiv feedback från din chef.  Du måste förklara att du behöver bli uppmuntrad om du ska prestera på topp.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns lättja och förnöjsamhet i ditt horoskop just nu. Du njuter av dagen och funderar inte så mycket på vad som kommer att ske längre fram. Under eftermiddagen kan ett samtal eller sms få dig att dra på smilbanden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du nöjer dig inte med att få höra rykten utan du vill ta reda på sanningen innan du dömer någon. I det här faller handlar det om att våga stå för din åsikt och att understödja den med fakta. Kvällen blir mysig och romantisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar en hel del på framtiden. Det finns något som du både ser fram emot och som du till viss del fruktar. Det du är mest rädd för är att inte bli tagen på allvar och att du inte kan leva upp till omgivningens krav. Oroa dig inte det här klarar du galant.

Vattumannen 20/1-18/2

Hur du än vänder och vrider på dig så har du rumpan bak och det är inget du kan göra åt det. Du vill gärna ändra på naturens gång idag, men du inser snart att du är chanslös. I den här situationen är det bara att acceptera och gå vidare.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på härliga nöjen som sol, bad och kulturell upplevelse. Under eftermiddagen kommer du på dig själv med att sakna någon extra mycket. Du inser att den här sommaren har du glidit ifrån en vän som du trodde att du stod nära.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons