Torsdag 4/8

04 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant och lärorik torsdag där du vågar byta hjulspår och testa något nytt. En kombination av energi från både Solen och Mars gör dig ovanligt fördomsfri och nytänkande. Kvällen kan bli en het historia.

Oxen 20/4-20/5

Du erkänner att du gjort ett misstag även om det sitter hårt inne. Du gillar inte att be om ursäkt samtidigt brukar du faktiskt stå för dina misstag. Kvällen blir mysig och familjär. Du gör saker som knyter an till hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag undviker du en person som ständigt går dig på nerverna. Du har insett att det bästa sättet att inte reta upp sig själv är att helt enkelt inte möta personen ifråga. Under dagen kan en pengafråga bli aktuell.

Kräftan 21/6-22/7

Du får gärna vara lite extra omtänksam mot någon som inte mår helt bra. Din värme och medkänsla är den bästa medicinen för den här personen. Under eftermiddagen får du ett förslag på ett intressant utflyktsmål som du gärna vill besöka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter av nuet och tänker så lite som möjligt på framtiden. Att bara få vara är en lyx som du sällan unnar dig. Bäst trivs du om du omger dig med barn eller djur. Du varvar ned på ett helt unikt sätt när du har med dessa två grupper att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Det är tjafs, antingen på arbetet eller inom familjen och det stör din sommarharmoni. Du blir irriterad på att människor inte bara kan hålla sams. Försök att undvika att lägga dig i den här konflikten. Den är tillräckligt infekterad som den är.

Vågen 23/9-22/10

Du firar något idag. Det kan vara en födelsedag, en namnsdag eller en bröllopsdag. Det blir trevligt utan att det händer så mycket. Dagen tycks kretsa kring god mat, värme och vänskap. Kvällen bjuder på en överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir passionerad. Det kan vara att du ägnar dig åt ett intresse eller hobby, men det kan också röra kärlek. Mycket i ditt horoskop pekar på heta känslor och dramatik. Du utsätts för svartsjuka och du har svårt att hantera en ilsken partner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något bestämt över ditt horoskop idag. Du vet vad du vill och du sticker inte under stol med dina tankar och idéer. Det verkar som om en familjemedlem inte alls tycker samma sak som du gör. Han eller hon går med på dina idéer för att undvika en konflikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen börjar ganska händelselöst. Du ägnar dig åt saker som både är nyttiga och som är mer nöjesbetonade. Under dagen tar någon kontakt med dig och det väcker en massa känslor hos dig som du inte trodde fanns där.

Vattumannen 20/1-18/2

Du envisas med att gå din egen väg idag trots högljudda protester och en hel del sura miner. Du är säker på att du valt rätt därför bryr du dig inte om dina kollegors åsikter. Dagen får utvisa om din magkänsla är korrekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ge sig hän, njuta och ta emot kärlek och omtanke. Son singel omger du dig gärna med dina vänner. Deras närhet skänker dig lugn och ro. På kvällen kör du fast i ett problem som inte behöver vara ett problem.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons