Fredag 5/8

05 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar hänsyn till många personers åsikter idag och den formen av ödmjukhet vinner mer framsteg än när du kör på i egen takt utan att lyssna på andra. Det är Månen som ger dig lite mjukare kanter och ett mer stabilt humör.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig, det finns så mycket du vill hinna med och så lite tid. Du är dock välorganiserad och det underlättar dagens arbete. Kvällen blir riktigt mysig och romantisk. Särskilt för Oxar som har ett stabilt förhållande sedan lång tid tillbaka, där flammar lågan upp igen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas välja idag och det gör ont eftersom du tvingas välja bort något eller någon som står dig nära. Ditt val kommer av att du inte kan få ihop olika delar och intressen i ditt liv, vilket gör att du måste börja prioritera.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något förlåtande över ditt horoskop idag. All konflikt och alla starka känslor mildras av Månes placering och gör din dag harmonisk. Ett samtal från en äldre släkting att göra dig lite oroad. Åk och hälsa på honom/henne om du har möjlighet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt arg idag och det beror på att du känner dig förrådd av någon som står dig väldigt nära. Det handlar om en vän, en partner eller en släkting som tar parti emot dig i en diskussion och det sårar dig djupt. Tänk på att ni inte alltid behöver ha samma åsikt om allt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är stark oavsett om du tvingas konfrontera tuffa problem eller bara små, familjära angelägenheter. Det blir en varierande dag där du är fast i dina åsikter och viker inte ens om du blir motbevisad. Kvällen kretsar kring mat på ett eller annat sätt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något av ett löfte i ditt horoskop idag. Det handlar om ett val som du gjorde för en tid sedan och hur det nu kommer att påverka din framtid på ett bra sätt. Kvällen passar bra till all form av motion.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du gör fel men du kan inte hjälpa det. Det finns något inom dig som driver vidare även om du inte är riktigt nöjd med ditt val. Ibland måste man följa sitt hjärta även om det sårar andra. Du måste först och främst vara sann mot dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du undersöker en möjlighet att utveckla och förändra något som har med arbetet att göra. Du är inte riktigt nöjd med din situation så som den ser ut idag utan du vill att den ska avancera i en viss riktning och då krävs det en del arbete.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt lugn hjälper dig när du konfronteras med svartsjuka idag. Du är lite förvirrad eftersom du inte visste att den här personen känner för dig så som han/hon gör. Kvällen handlar om att våga vara mer öppen mot en ny vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir slitsam om du arbetar, annars kan det vara att du är på resande fot. Du ser många nya miljöer idag och pratar med många främmande personer. Kvällen kretsar kring en fråga som har med framtiden att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du älskar förbehållslöst just nu är det är både en härlig och skrämmande känsla. Du är inte van att ge dig hän så helt och fullt som du gör. Tänk på att den här kärleken kan avse ett djur, ett barn lika väl som en partner.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons