Lördag 6/8

06 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir lite äventyrlig. Du utmanar dig själv inom olika områden och det gör dig både glad och spänd på samma gång. Under eftermiddagen får du kontakt med en person som gör ett starkt intryck på dig.

Oxen 20/4-20/5

Du är ovillig att lyssna på en förklaring som kommer från en bekant som betett sig illa. Vanligtvis är du inte snarstucken, men när du väl blir arg så har du svårt att förlåta. Här gäller det att hitta en mellanväg som er båda två.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undrar mycket över en vän som beter sig lite underligt idag. Det beror på att den här personen plötsligt ser på dig i ett helt nytt ljus. Du framstår som mycket speciell för personen ifråga och det skrämmer honom/henne.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något uppgivet över ditt tecken just nu. Det är som om du inte riktigt orkar kämpa emot oavsett om det rör känslor eller en situation.  Du har insett att ju hårdare du kämpar ju mer intrasslad blir du i dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte arg på din partner idag. Han eller hon kanske ha gjort fel, men handen på hjärtat, skulle du inte gjort på samma sätt om du varit i hans/hennes situation. Ibland måste man rannsaka sig själv innan man anklagar någon annan.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett busigt humör vilket syns främst i din humor och i ditt sätt att tackla olika situationer som uppstår den här dagen. Inget är jobbigt för dig, du tycker att det kan vara utmanande och roligt, men inte jobbigt. Kvällen handlar om att säga ja och inte nej.

Vågen 23/9-22/10

Du vet vad du vill och du ser till att få det också. Det är inte ofta som du är så här bestämd, men idag har du äntligen insett vad det är du verkligen trånar efter och det är det som gör dig så driven. Kvällen lovar en hel del roliga aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du lovar mer än du kan hålla och det ger dig dåligt samvete, men inte mer än att du fortskrider med de planer som du har. Du vet att ibland blir det inte som man tänkt sig och du anpassar dig efter omständigheterna, frågan är om din vän är lika förlåtande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du satsar allt på att vinna idag. När du vill ha något som viker du inte innan du uppnått dina mål och det bevisar du idag. Med hjälp av charm och en rejäl dos övertalningsförmåga lyckas nå ditt du vill. Kvällen handlar om en fest.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn men rolig. Oavsett om du är aktiv eller bara tar det lugnt så njuter du. Har du semester är du utomhus en hel del. Du tycker att det är roligt att umgås med vänner och ta dagen som den kommer. Kvällen handlar om att knyta nya kontakter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får gärna vara lite mer envis än du är just nu. Om du inte ger upp utan stretar på så kommer du att nå dina mål fortare än du anar. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap. Det kan även innefatta en oväntad inbjudan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter beröm och det får du i rikliga doser idag. Du mår bra av positiv feedback, det får dig att anstränga dig ännu hårdare för att nå dina mål. Kvällen bjuder på romantik för förälskade Fiskar. Som singel föredrar du att fortsätta som singel ett tag till.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons