Söndag 7/8

07 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att tänka på idag och det är bra om du tar dig tid att få fundera i lugn och ro. Mycket i ditt horoskop indikerar på att du går igenom en hel del olika saker just nu och att det inte finns tillräckligt med tid att smälta allt som sker omkring dig.

Oxen 20/4-20/5

Du har en ganska intensiv söndag att se fram emot, lägg till en del bråk med en ung släkting så får du en ganska bra bild av dem här dagen. Men trots gräl och stress så har du ändå roligt. Många av de aktiviteter du ägnar dig åt är utomhus och då trivs du som bäst.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något väldigt intensivt över den här söndagen. Det fattas många beslut varav en del är ganska kontroversiella. Du tillbringar en hel del tid med en äldre släkting som hjälper dig att bena upp och organisera din vardag.

Kräftan 21/6-22/7

Dina planer och din väns planer verkar inte matcha idag. Varken du eller din vän vill kompromissa så det kanske är bättre att ni tillbringar dagen på olika håll. Som singel så är du mer fri att göra som du vill.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du står inför en ganska stor investering och det finns en hel del detaljer som du bör fingranska innan du tar det här klivet. Under eftermiddagen finns det utrymme för lite socialt skvaller och umgänge med en vän som du inte hinner träffa så ofta.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ute efter att få mycket gjort den här söndagen, men det finns en risk att du tar dig vatten över huvudet. Det är bättre att göra en planering som du vet att du hinner med även om det sker oförutsedda saker. Var inte en tidsoptimist.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig provocerad och då blir du aggressiv. Det är en bekant som trängt in dig i ett hörn för att ställa dig mot väggen och det är något som du har svårt att ta. Här gäller det att inte brusa upp utan hålla huvudet kallt och inte svara mer än nödvändigt på de frågor som du får.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att fatta kloka beslut och inte förhasta sig. Just nu har du möjligheten att få testa nya intressanta områden på arbetet så tacka inte nej bara för att du inte vet vad det innebär. Ibland måste man följa sitt hjärta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en del av dig som inte vill erkänna att du gjort fel, men en lika stor del vill be om ursäkt och gå vidare. Vilken sida som vinner beror nog mest på hur personen du sårat reagerar mot dig idag. Är han snorkig så ber du inte om ursäkt, men verkar han uppriktigt ledsen så blir det nog ett förlåt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn söndag som tillbringar med familjen. Just nu fördrar du att vara hemma framför att hänga med vänner. Ett förslag från en kompis gör dig lite förvånad. Det här hade du inte väntat dig. Du blir glad och generad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Det går inte som du vill i ett visst sammanhang och det gör dig arg. Det känna som om både naturkrafterna och ödet motarbetar dig på samma gång. Ibland är det livets sätt att säga ifrån. Ta det lugnt och slappa en dag istället för att flänga fram och tillbaka.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en ständig längtan efter förändring hos dig. När du äntligen tycker att du är klar med ett projekt så vaknar idén om något nytt och ännu mer tidskrävande. Försök att lära dig att leva lite mer i nuet.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons