Måndag 8/8

08 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får inte vara allt för envis idag då kommer det inte att bli som planerat. Du bör fundera igenom vad det är som viktigast för dig och sedan agera utifrån det istället. Kvällen handlar om en vän och hennes problem.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt trött just nu. Du har inte så mycket tid över för dina egna intressen och det tycker du är lite sorgligt. Under dagen får du chansen att bevisa något för både dig själv och en vän. Du visar dig vara mer händig än du trodde att du var.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rivstart på den här dagen och det gör att du får svårt att slappna av ens när tillfälle ges. Under eftermiddagen bör du ägna dig åt något kreativt som tex matlagning eller en konstnärlig hobby.

Kräftan 21/6-22/7

Du matas med mycket information idag och det gör att du har svårt att fokusera dig på det som du egentligen borde göra. Försök att stänga av lite i nyhetsflödet och ägna dig mer åt vad som är viktigt just här och nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du grubblar inte så mycket just nu utan njuter av att ta dagen som den kommer. Under den här dagen får du möjlighet att vara lite mer aktiv i olika sammanhang som rör ungdom och sport. Kvällen bjuder på varierande nyheter.

Jungfru 23/8-22/9

Du går inför att lyckas med det mesta just nu. Genom att var flitig och väldigt noggrann med detaljer l utvecklar du och formar olika idéer. Det finns en kreativitet som hjälper dig och den kommer från Månen.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite irriterad på en släkting som inte vill låta dig vara ifred. Du tyckeratt han eller hon beter sig illa som inte respekterar dina gränser. Din släkting å andra sidan uppfattar dig som otacksam och krävande.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara lyhörd, vilket handen på hjärtat, inte är din starkaste sida. Du brukar gå på din egen uppfattning och inte fundera så mycket över vad din omgivning tänker och tycker. Nu måste du bli mer sensibil.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har du chansen att lyckas och den tar du. Du gillar att briljera i olika sammanhang och din förmåga att charma människor gör att du inte blir illa omtryckt även om du periodvis kan framstå som lite egenkär och självupptagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Att fråga är inte detsamma som att kräva och det kommer att tas mer väl emot än om du säger att du måste. Här gäller det att formulera sina önskningar på ett diplomatiskt sätt. När det gäller livet i övrigt verkar det ske många förändringar samtidigt som det är väldigt lugnt precis just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tycker inte att du får den hjälp och det engagemang från din familj som du skulle vilja ha.. Det beror delvis på att du hela tiden gör det du vill utan att fråga om någon annan har en annan uppfattning.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir slö och du tar chansen att vila så mycket du kan. Under den här dagen får du möjlighet att ändra något i din vardag som gör att det skapas många fler möjligheter i olika sammanhang. Plösligt får du helt enkelt mer valfrihet.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons