Tisdag 9/8

09 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Ibland kan du provocera utan att egentligen mena det. Du säger saker som din omgivning upplever som aggressiva, fast det egentligen bara är din åsikt. Väduren har en förmåga att vara kontroversiell inom många områden.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska trött på att bli ifrågasatt och därför drar du dig inom ditt eget skal. Du vill verkligen inte sticka ut och märkas just nu, men ändå så drar du till dig uppmärksamhet. På kvällen vill du göra något mysigt med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du gör av med alldels för mycket pengar idag och det är du medveten om. Det gör att du hela tiden känner dig fattig fast du verkar ha en hyfsat god inkomst just nu. Vad du borde göra är att lägga upp en sparplan inför hösten

Kräftan 21/6-22/7

Du vill väldigt gärna få uppmärksamhet från en person som tycks vara både blind och döv för din charm. Ju mer du försöker ju mer drar sig den här personen undan. Kanske försöker du helt enkelt lite för mycket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något drivande och framåt i ditt horoskop just nu. Det verkar som du har en hel del planer som du är ivrig att sätta igång med. Under eftermiddagen försöker du ordna upp en betalplan med en vän som är skyldig dig pengar.

Jungfru 23/8-22/9

Någon vill dig väldigt väl just nu. Utan att du vet om det gör den här personen dig en massa tjänster. Det du uppfattar som ”flyt” och ”tur” är egentligen helt och hållet din anonyma ängels förtjänst. Han eller hon har en väldigt stark tro på din förmåga.

Vågen 23/9-22/10

Du uppfattar en förolämpning som inte existerar och den gör dig ordentligt arg. Det här blir upptakten på en rad diskussioner, gräl och konfrontationer som egentligen, men facit i hand är helt onödiga eftersom allt bygger på en rad missförstånd.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir tråkig och du är frestad att göra något väldigt provocerande bara för att det ska hända något. Just nu är du inne i en period där du inte klarar av tråkig vardag utan du vill hela tiden ha stimulans.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen börjar bra med en rad förnuftiga beslut. Senare, under eftermiddagen, finns det en risk att du säger något väldigt onödigt till fel person . Vips, har det uppstått ett rykte som varken kan bekräftas eller förnekas och det värsta är att det här ryktet spåras direkt till dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt och njuter av att slippa ta på dig extra ansvar just nu. Du vet att det kommer att bli en fysiskt och psykiskt slitsam höst med många nyheter så därför tar du chansen att inte göra någonting just idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du anpassar din vardag efter en person som står dig nära och som har en del speciella behov som han eller hon behöver få hjälp med. Det kan vara sällskap till en fritidsaktivitet, att du hjälper honom/henne med studier eller att du bara finns där och lyssnar på hans/hennes problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt mån om att finnas där för en äldre släkting som har lite svårt att bestämma sig för vad han eller hon vill göra just nu. Det kan vara att han eller hon funderar på ett äldreboende, att gå ned i arbetstid eller kanske till och med att flytta utomlands.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons