Onsdag 10/8

10 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att ifrågasätta saker som borde vara självklara. Det handlar om trots från din sida. Du uppskattar inte att någon bestämmer över dig oavsett hur logiskt det är. Kvällen blir mysig och vänskaplig.

Oxen 20/4-20/5

Du behåller det du tänker för dig själv den här dagen. Det finns många frågor som vill ha svar, men du har lärt dig att i situationer som denna är det bäst med en rejäl skopa tålamod. Kvällen blir lugn och skön. Du får möjlighet att koppla av ordentligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dina val är dina egna och ingen annans vilket gör det svårt att skylla ifrån sig när något inte blir så som du tänkt dig idag. Det är bara att acceptera att just det här valet inte var det klokaste du gjort. Kvällen bjuder på en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Du får gärna vara lite mer bestämd mot en kollega som hela tiden testar sina gränser gentemot dig. Om du visar att du inte tänker acceptera fler dumheter från hans/hennes sida så kommer hela situationen att lugna ned sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en nyfikenhet och en upptäckarlust i ditt tecken just nu. Inget äventyr är för litet eller resa för kort för att du ska kunna få någon behållning av den.  Den här dagen blir både förtrollande och lite farlig på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

En vän eller kollega råkar ut för en olycka idag. Det behöver inte vara så allvarligt, men det blir ändå obehagligt och omtumlande. På eftermiddagen får du goda nyheter som rör pengar och din personliga ekonomi.

Vågen 23/9-22/10

Att våga lita på sin egen smak är A och O om du ska bli mer självständig och självsäker. Du har alltid varit en person som trivs bra med att smälta in, men just idag bestämmer du dig för att vill göra precis tvärtom och sticka ut istället.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne på rätt spår när du inser att det finns fler sidor av sanningen än den du blivit serverad. Ibland väljer din partner/vän den enklaste utvägen för att slippa problem.  Om du börjar gräva kommer du snart inse hur lite du egentligen vet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är sällskapssjuk, men ingen verkar ha tid över för dig just nu. Här gäller det att hitta något att göra som inte kräver engagemang från din omgivning. Kvällen bjuder på en rolig nyhet. Det är en vän som är på väg att göra en glädjande förändring i sitt liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att vara öppen och tillgänglig trots att du skulle vilja vara det. Oavsett om dagen inleds eller avslutas med ett oväntat besök från en vän så blir det omtumlande, oroande och en härlig dag på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får vatten på dina kvarn när en chef plötslig beter sig hotfullt och illa. Du har länge misstänkt att den här personen är lättprovocerad och nu får du svart på vitt att det är så. Under kvällen får du råd av en vän med liknande erfarenhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har det underbart den här onsdagen. Oavsett om du arbetar eller är ledig så är det här dag som du tog tillfället iakt och bara tar det lugnt. Under eftermiddagen kan en incident med en bakelse orsaka en del huvud bryderi.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons