Torsdag 11/8

11 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du väcker en del uppmärksamhet den här torsdagen och det är både på gott och ont. Det handlar om något som du sagt eller gjort som kommer tillbaka till dig. Under eftermiddagen passar det bra med sport.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir intensiv på ett roligt sätt. Du har fullt och du får jobba för att hinna med utan att stressa allt för mycket. Din slogan just nu är att arbeta snabbt men noggrant. Under eftermiddagen får du oväntade nyheter från en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig, men den blir rolig och varierande. Du lär dig nya saker och utvecklas. Under dagen får du inspiration av människor från andra kulturer det blir ett ömsesidigt utbyte.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att vara modig och om att våga satsa även när det går trögt. Du har haft en hel del motgångar den senaste tiden, men nu börjar det att vända och det gäller det att hänga med i svängarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du törstar efter uppmärksamhet och det gör att du kanske säger eller gör saker som inte är helt genomtänkta bara för att bli sedd. Idag finns det gott om tillfällen att göra bort sig på, men så länge du kan ta dina misstag med en nypa humor så blir dagen ändå ganska lyckad.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar en omväg för att visa att du föraktar en person som både irriterar dig privat och på ett arbetsmässigt plan. Det finns en risk att personen ifråga inte bara lägger märke till din markering, utan ställer till en scen. Då bör du vara ärlig och säga hur du känner det.

Vågen 23/9-22/10

Du får en del nyheter som du kunde klarat dig utan idag. Det mesta verkar röra arbetet och ha med förändringar att göra. Just nu så trivs du så bra med ditt liv att alla former av förändringar, små som stora utgör ett hot mot din harmoniska vardag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får inte spela dum idag för det kommer att avslöjas och då hamnar du i en ännu värre sits. Visa att du förstår vad din vän vill och att du inte håller med helt och fullt. Resonera dig fram till en kompromiss som duger för båda parter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att bli lite uppspelt och du agerar du väldigt impulsivt. Idag hamnar du i en knivig sits på grund av något som du sagt som du egentligen inte menar. Här gäller det att kunna be om ursäkt även om det tar på stoltheten.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att acceptera de krav som din omgivning ställer på dig. Som vanligt väljer du att gå din egen väg vilket är bäst i det långa loppet, men som kan röra upp en del känslor kortsiktigt. Du måste vara beredd på att förklara dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir längre än du tänkt dig och det beror på ett projekt på arbetet som inte riktigt går så som du tänkt dig. Under kvällen möts du av en hel del frågor från din familj. När det gäller ekonomin bör du undvika större investeringar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får höra något som gör dig upprörd och ledsen idag. Det handlar om nyheter som har med en vän att göra. Du oroar dig för hans/hennes framtid. Var inte så känslig, det här är vad personen ifråga vill och hon/han kommer att lyckas med sin vision.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons