Fredag 12/8

12 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen är du mer modig än du brukar vara tack vare en influens från Solen. Vädurar är alltid framåt och ryggar sällan för faror, men idag är du extra på hugget när det gäller att typer av utmaningar.

Oxen 20/4-20/5

Du inser att du har en hel del arbete framför dig, men att du kommit en bra bit på vägen mot dina mål idag. Just nu är du väldigt självständig och trivs bra med att jobba solo. Kvällen handlar om att hjälpa en vän med någon form av träning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på att bli anklagad för något som du inte har gjort. Det handlar om en släkting eller äldre bekant som ofta går till attack när han eller hon tycker att du gör fel. Tala om för den här personen att du lever ditt eget liv och trivs bra med det.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att lyssna idag. Dina tankar är på annat håll än arbetet. Det kan vara att du är förälskad eller att du funderar över ditt förhållande och hur du vill att det ska fortsätta. Som singel är det vänskap som upptar dina tankar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har problem att få pengarna att räcka till just nu. Det blir en massa stora utgifter den här månaden och som Lejon är du ganska förtjust i att shoppa och unna dig fina saker. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och skvaller.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något sorgset över dig idag. Det är som om du äntligen bestämt dig för ett avgörande steg i ditt liv, men du vet att det kommer att innebära en hel del farväl. Under kvällen njuter du av att bli ompysslad av en vän eller din käresta.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir varierande och trevlig. Du har många järn i lede och du ser till att slutföra dem på ett föredömligt sätt. Under dagen kan du bli irriterad på en kollega som inte vill dra sitt strå till stacken. Han eller hon undviker alla tråkiga arbetsuppgifter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en massa olika projekt på gång och det är bra om du strukturerar upp ditt arbete med hjälp av listor eller liknande. Det finns en risk att missar väsentliga detaljer om du inte har en bra överblick. Kvällen bjuder på fest.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du föreslår en vän något som kan verka lite annorlunda, men du vet att ditt förslag kommer att gynna den här personen på sikt. Du har själv varit i hans/hennes situation så därför vet du hur du ska hantera de problem som han/hon kan förväntas stöta på.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu drömmer du stora drömmar och det är bra att ha visioner så länge du inte glömmer bort att leva här och nu. Som Stenbock tar du till din envis när både viljan och tålamodet tryter. Din envishet hjälper dig att besegra alla hinder du stöter på.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir arg när du får höra att en person som du trodde du kände skvallrar om dig bakom din rygg. Det här gör dig väldigt besviken och beklämd. Fredagskvällen blir lättsam och stimulerande. Du roar dig gärna med en fest eller att gå ut på kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det går inte att förhindra det som har skett i ditt liv och det vet du om, däremot kan det vara svårt att acceptera och du måste låta saker som den här händelsen få smälta in i lugn och ro. Under kvällen kan det vara bra att ventilera dina känslor med en vän.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons