Lördag 13/8

13 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Det blir en inspirerande lördag där fokus ligger på träning och kroppsvård. Du tar hand om dig själv lite extra den här dagen. På kvällen vill du gärna fira någon speciell händelse. Det kan röra sig om en födelsedag, årsdag eller någon närliggande.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en liten detektiv i dig som gör att forskar ganska djuplodande i saker som intresserar dig. Det blir lite av amatörjournalistisk idag när du tar reda på flera detaljer om en situation som verkligen gör dig nyfiken.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om uteliv och sociala engagemang. Du upptäcker nya sidor hos dg själv och hos andra. Under den här dagen får du ett rykte bekräftat och det sårar dig, du trodde aldrig att den här personen var kapabel att begå ett sådant misstag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en livfull lördag där fokus ligger på att vara social och utåtriktad. Det finns en person som intresserar sig lite mer för dig än vanligt. Du är inte beredd på den här typen av uppvaktning, men du finner den smickrande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det din dag. Allt du vill ska hända händer och alla projekt som du involverade i löper på friktionsfritt. Under eftermiddagen får du goda nyheter av en släkting. Kvällen passar för fest och hålligång. Du är på party humör.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar en dag i sänder just nu. Det finns ganska många lösa pusselbitar i ditt liv som du försöker få att passa in och det tar både tid och tålamod från dig. Främst handlar det om två viktiga beslut som du inte har kunnat fatta ännu på grund av bristande fakta.

Vågen 23/9-22/10

Du är bestämd och det är ovanligt för din del. Du brukar ofta vela mellan de olika alternativ som finns, men just idag är du fokuserad och målmedveten. Kvällen handlar om att ta för sig i ett socialt sammanhang.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet vad du vill och du tänker inte låta något eller någon hindra dig. Tyvärr kan det bli så att när du når dina mål kommer du att upptäcka att drömmen var betydligt roligare än verkligheten. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och sociala aktiviteter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet vad du ger dig in på och det ger dig ett övertag idag. Du ser vad som kommer att hända innan det händer vilket får dig att reagera både snabbt och intelligent. I övrigt blir den en ganska medioker, men trevlig lördag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tillbringar den här lördagen med att varva hårt arbete med dagdrömmar för att sedan avsluta med någon from av fest. Det blir roligt, varierande och lite överraskande på samma gång. Kvällen bjuder på flera trevliga inslag och ett kärt återseende.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite stressad. Det finns något du vill uppnå, men som du inte riktigt lyckas med idag och det gör dig irriterad. Se till att inte låta den här ilskan gå ut över fel person. Ibland när du är arg så tänker du inte så mycket på vad du säger.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som just nu lever i nuet. Det finns något sorglöst och spontant inflytande på ditt tecken just nu. Du tar dagen som den kommer och planerar sällan mer en ett par timmar i förväg. Lördagen går i samma spår som dagen och avslutas riktigt festligt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons