Söndag 14/8

14 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar dig en riktig funderare den här söndagen. Du har insett en sak om dig själv och nu vill du förändra vissa saker i din vardag. Det här är ett beslut som måste få växa fram så att du inte ångrar dig efteråt.

Oxen 20/4-20/5

Du orsakar en hel del tumult just nu och det vet du om. Det handlar om att du har tagit parti en ganska infekterad konflikt och nu tvingas du försvara din ståndpunkt. Som Oxe blir du bara mer envis om någon försöker övertyga dig om att du har fel.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du genomgår en förvandling idag från ankunge till svan. Det blir en riktig ta-hand –om-dig-själv och njut-av-att-vara-ledig dag idag. På kvällen så är du ute senare än planerat och det ger dig lite dåligt samvete, men du har så roligt att du struntar i den kommande vecka.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska intressant dag där du tar ställning i en fråga som rör framtiden och nuet på samma gång. Den här frågeställningen har varit på tapeten ett antal gånger och nu är den högst aktuell igen. Här är det bra med ett familjeråd eftersom den här frågan rör hela familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg och besviken på en vän som väljer att gå sin egen väg och överger dig delvis för att kunna uppnå sina mål. Det handlar inte om att svika någon, utan det handlar om att din vän måste få göra det som är rätt för honom/henne. Du borde stötta istället för att bli arg.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något tveksamt över ditt horoskop idag. Det är som om du inte riktigt vågar ta för dig även om du skulle vilja. Månen gör dig rätt känslomässigt instabil och det kan också påverka situationen. Kvällen bjuder på hemmamys.

Vågen 23/9-22/10

Du är mer envis än en våg brukar vara och det kommer sig av en seglivad influens från jord. Fördelen med den här influensen är att du blir mer stabil i humöret och mer jordnära. Ibland får man ta fördelarna med nackdelarna och idag är det en sådan dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en hel del saker att fundera på för din del. Mycket handlar om att du vill får ordning på dina känslor som pendlat mellan lycka och kaos mest hela sommaren. Nu vill du ge dig själv en ärlig chans att ta reda på vad det är du egentligen känner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns massor av potential i ditt horoskop idag, det gäller bara att du orkar göra något av det. Mycket handlar om att ta för dig i olika sammanhang och inte bli blyg om du möter många människor som du inte känner till.

Stenbocken 22/12-19/1

Du markerar en ståndpunkt på ett bildmässigt sätt idag. Det handlar om att du inte vill säga vad du tycker utan snarare visa det. Kvällen bjuder på en del frågor och på många svar. Du får vara beredd på att älta en hel del saker om och om igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir många och lång timmar idag, men du tycker att det är roligt eftersom du kommer framåt i dina projekt. Du har ett slutmål att jobba emot och du tänker verkligen lägga ned både tid och energi på att lyckas.

Fiskarna 19/2-20/3

Chockerande nyheter skakar om dig idag. Egentligen är det här något som du borde vara beredd på om du läser mellan raderna, men du har gått in i din egen kokong den senaste tiden och inte varit så uppmärksam på omvärlden.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons