Måndag 15/8

15 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar inget allvarligt just nu och det kan irritera dina kollegor och din chef. Det finns stora fokuseringssvårigheter i ditt horoskop just nu och dina tankar vandrar hela tiden i väg från det du håller på med för stunden. Kanske är du på väg att bli förälskad.

Oxen 20/4-20/5

Du tar dagen lite som den kommer och planerar inte så mycket i förväg. Du vet att om du försöker strukturera på ett sätt så kommer det bara att sluta med att du får göra om och ändra dina planer under dagen eftersom det verkar vara lite kaos på ditt arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att lyssna och lära, något du tycker du är bra på även om det inte stämmer med verkligheten. Du blir oftast okoncentrerad när någon ska försöka lära dig nya saker och du tycker att du kan det innan din lärare är nöjd med ditt resultat. Här måste du över på att vara mer observant.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska inspirerande, i alla fall för Kräftor födda tidigt i tecknet. Här finns det en hel del galenskap, värme och upptåg. Du njuter in i det sista av sommaren trots dåligt väder och bristen på bad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska varierande måndag där du försöker hinna med en del måsten och en hel del roliga aktiviteter. Ett skvaller om en vän gör dig ledsen och får dig att ryta ifrån. Dina kollegor/vänner blir förvånade över ditt plötsliga utbrott.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en hel del frågetecken som du vill räta ut, men det kommer att ta både tid och tålamod innan du fått rätsida på den här historien. Under eftermiddagen möter du en person som ständigt gnäller och det gör dig irriterad.

Vågen 23/9-22/10

Du frågar alldeles för mycket enligt din kollega och din nyfikenhet stör henne. Från din sida är det mest ett artigt intresse. Du vill inte verka oengagerad i dina kollegors liv, men från din arbetskramrats perspektiv lägger du dig i alldeles för mycket.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har fått för dig att någon behandlar dig illa med det gör hon inte. Det handlar om ett missförstånd där båda är för stolta för att medge att ni har fel. Idag dyker det upp en möjlighet att begrava stridsyxan utan att någon av er måste be om ursäkt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen inleds lite segt. Du har svårt att komma igång på morgonen och dåliga nyheter gör det inte enklare. Under eftermiddagen tar du dig samman och försöker tänka positivt. Ibland går inte saker som man tänkt sig, men det kan bli bra ändå.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att blanda lite nytta med nöjen. Om du tvingar dig själv att göra något tråkigt så kan du belöna dig själv med något roligt efteråt. Under kvällen är det kroppsvård och hemmamys som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dig vatten över huvudet  idag när du startar en diskussion med person som visar sig vara betydligt mer påläst än vad du är. Här gäller det snabbt att backa innan du säger något som du ångrar.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir delvis stressig. Efter några härliga dagar där du latat dig och helt gått upp i nuet är det dags för verkligheten igen. Det är vardagsrutiner och tidiga mornar som gäller. På kvällen tar du tag i ett problem innan det eskalerar.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons