Tisdag 16/8

16 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen uppfyller flera av dina förväntningar. Du har sett fram mot den här dagen av fler skäl och nu när det äntligen är här så känns allt perfekt . Under dagen får du flera fina komplimanger och du känner dig i toppform.

Oxen 20/4-20/5

Du har en ganska monoton tisdag att se fram emot, men det gör inte så mycket för du är försjunken i dina egna tankar och jobbar på utan att fundera så mycket. På eftermiddagen får du ett glädjande besked.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska intressant tisdag där fokus ligger på pengar och på din personliga ekonomi. Du har chansen att göra en eller kanske rent ut av flera bra investeringar den här dagen. Här gäller det bara att hålla huvudet kallt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att irritera en kollega idag med dina frågor. Han eller hon tycker att du borde hålla tyst och fokusera dig på ditt istället för att hela tiden lägga dig vad han gör. Du är för nyfiken för att hålla dig på din kant.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om en balansgång. Du pendlar mellan effektivitet och slarv den här dagen. Det innebär att du jobbar så fort att risken är hög att du inte är noggrann med detaljerna som du borde vara. Hittar du däremot rätt balans så kommer du prestera på topp.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rädd att göra fel idag och därför är du mer försiktig än du behöver vara. Våga chansa och ta ut svängarna lite. Din intuition är stark tack vare Månens placering och den ger dig en bra magkänsla som du kan förlita dig på.

Vågen 23/9-22/10

Du får vara försiktig idag så att du inte trampar på några ömma tår av misstag. Det kan hända att du inte ens märker att du såraren kollega eftersom hon inte visar något. På kvällen får du ett gott råd av en släkting. Det här rådet kan hjälpa dig att förbättra din ekonomi.

Skorpionen 23/10-21-11

Var bestämd och våga ta för dig idag. Om du inte tvekar kommer det mesta att gå bra. Under dagen får du nys om något som du misstänkt men inte fått bekräftat förrän nu. Kvällen handlar om en ung familjemedlem med järnvilja.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får gärna sticka ut lite idag. Det är när du sticker ut som det finns en chans att den person som du vill ska lägga märke till dig faktiskt gör det. Under eftermiddagen eller kvällen har du chansen att imponera med din kunskap i ett visst ämne.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt den här tisdagen. Det finns ingen anledning till att stressa och det tycker du är skönt. Du umgås gärna med äldre personer den här dagen. Kvällen handlar om att våga visa vart din lojalitet ligger.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan en kollega som går dig på nerverna. Han eller hon är ofta väldigt provocerande utan att ens veta om det. Kvällen bjuder på flera olika aktiviteter och du kan få lite svårt att välja vad det är du vill göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns ett skäl att du inte fått de här nyheterna innan allt är bestämt och klart. Din vän vet att du kommer att  protestera så därför är det enklare att presentera något som du inte kan påverka. Det här gör dig ledsen och arg.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons