Onsdag 17/8

17 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar stora risker idag och det leder till att du kanske hamnar i en situation som blir svår att reda ut. Visst är det bra att våga, men ibland är det bättre att spela med säkra kort. Tyvärr brukar Vädurar se svårigheter som en utmaning snarare än något man ska undvika.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir kreativ, utvecklande och lite stressig mellan varven. Det finns mycket som du vill hinna med idag, men din tidsram är begränsad. Under eftermiddagen och kvällen centreras uppmärksamheten kring en vän eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar in i det längsta om du valt rätt eller fel. Mycket handlar om att du agerar i stundens hetta utan att tänka efter och då blir det inte alltid som du tänkt dig. I just det här fallet går det bra att backa tillbaka ett par steg om du tycker att du valt fel.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period där du ifrågasätter mycket i ditt liv. Det kan röra sig om arbetet, en del bekanta som du har eller din ekonomiska situation. Idag är en sådan dag där du funderar mycket över framtiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra dag där du satsar på att få mycket gjort. Du är väldigt bestämd och du vet vad du vill uppnå. Under eftermiddagen passar det bra att utöva alla former av idrott eller fysiska hobbys. Kvällen blir underhållande, men lite för sen för din del.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att trampa i klaveret idag och det är inte första gången den här veckan. Månens position gör dig mindre finkänslig än vanligt. Under dagen kan en kollega ställa sig frågande till ett beslut som du fattat.

Vågen 23/9-22/10

Du vet innerast inne vad det är som är fel med din vän, men du vill inte ställa honom/henne mot väggen eftersom du inte vill tvingas konfrontera det här problemet just nu. Det kanske är lite av stoppa huvudet i sanden metoden, men den passar dig bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får inte backa när du stöter på problem idag för då kommer du att framstå som feg. Här gäller det att se faran i vitögat och leva upp till utmaningen. Kvällen bjuder på underhållande skvaller och en del förvånande nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12r

Dagen blir ganska långtråkig. Du gör saker mer på rutin än av passion just nu. Det saknas något viktigt i ditt tecken. Det saknas en eldighet som brukar finnas där. Just nu är du mest trött och less på det mesta. Det kommer ljusare tider snart så det är bara att bita ihop.

Stenbocken 22/12-19/1

An någon anledning vill du synas idag. Du vill visa vem du är och hur mycket du har förändrats den senaste tiden. Du får själv ett par överraskningar den här onsdagen. De flesta är positiva, men en och annan är kanske inte vad du drömt om.

Vattumannen 20/1-18/2

Mycket kretsar kring familjen och vännerna just nu. Du har många tankar om projekt som du vill slutföra, men av olika anledningar tar det längre tid än planerat. Eftermiddagen blir ganska stressig. Du måste hinna med att avsluta ett projekt som du påbörjat.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar mest om att vara så effektiv som möjligt i ett mer offentligt sammanhang. Du vill visa upp din mest professionella sida. Det handlar om att göra reklam för dig själv i ett arbetssammanhang.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons