Torsdag 18/8

18 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är på ett strålande gott humör idag. Inget du gör kan gå fel och du känner dig på topp. Under dagen kan din arbetsgivare presentera en idé som du inte är så mycket för, men du lyckas omvandla den till ett bättre och mer effektivt förslag som passar dig.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir väldigt stressig. Det finns så mycket som du vill hinna med, men tiden räcker inte till. Här gäller det att prioritera rätt så att både du och dina kollegor blir nöjda. Kvällen blir intensiv på ett bra sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en härlig dag att se fram emot. Den blir fylld med upplevelser, möten och dråpliga situationer. Under eftermiddagen satsar du på att skämma bort dig själv med något extra. Det kan vara allt från godis, mat till en present till dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker att få kontakt med en person som du vill lära känna lite närmare, men det är svårt eftersom du inte riktigt vågar. Vanligtvis är du en varm, charmig person men idag blir du nästan otrevlig eftersom du blir så blyg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill gärna vara i händelsernas centrum idag och det gör att du flackar lite fram och tillbaka. Du kan inte riktigt bestämma dig för vad du vill göra och därför får nästan inget vettigt gjort heller. Trots din bristande arbetsinsats så förlåter dina kollegor dig eftersom du är så bedårande charmig.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du kanske pressar en kollega lite för hårt idag och det kan göra att det brister för honom/henne. Räkna med tårar eller en rejäl utskällning om du går för lång. Egentligen vill du bara få den här personen att anstränga sig lite mer.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett härligt humör idag. Solen ger ditt tecken massor av energi och få dig att orka mer än vanligt. Kvällen handlar om att möta fördomar och om att våga ta en diskussion. Ibland backar du om tonen blir för hetsig. Du ogillar gräl.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir överraskande trevlig och du knyter an till personer so du inte känner så väl. Den här dagen bjuder på en hel del utmaningar och du får chansen att briljera inom vissa områden. Kvällen kan bli flirtig om du själv bjuder till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är skälet till varför det uppstår en konflikt mellan två släktingar idag. Den ena tycker du agerar fel i en känslig situation, medan den andra släktingen står på din sida. Själv är du mest frågande eftersom du inte bett inte här två personerna lägga sig i över huvud taget.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en härligt förtrollande torsdag som börjar lite konstigt men slutar bra. Plötsligt inser du vad det är du saknat i ditt liv och du är beredd att göra mycket för att få ha kvar den känslan som du har i kroppen idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Att vara vaken på detaljer är din speciella superkraft idag. Du hittar fel och åtgärdar dem innan de egentligen har uppstått ett problem. Dina chefer är imponerade över din förmåga. Kvällen handlar om ett rätt så dyrt inköp av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rädd att du överdriver när du ska försöka beskriva en kinkig situation för en kollega/vän. Egentligen så underdriver du snarare än tvärtom. Du kan gott spä på din historia lite till så att din kollega/vän inser allvaret i den.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons