Fredag 19/8

19 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får gärna vara lite vaken när det gäller utgifter. Det kan lätt dra iväg den här dagen och det har du egentligen inte alls råd med. I övrigt blir det en bra kväll som bjuder på nöjen, skratt och massor av god mat.

Oxen 20/4-20/5

Du får chansen att hjälpa en ung vän med ett rätt så roligt dilemma. Det handlar om ett val och valet står mellan två positiva saker så det kan egentligen inte bli fel. Det enda som är tråkigt är att hon inte kan göra/få båda sakerna utan måste tvingas välja.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör idag och du njuter verkligen av den miljön som du befinner dig i. Det handlar om att se, uppleva och lära sig nya saker. Kvällen blir mysig men ganska sen. Risken finns att du missar ett samtal från en släkting som känner sig bortglömd.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar den här dagen lite som den kommer. Det har varit en bra vecka hittills, även om du inte varit så modig som du hoppades att du skulle vara. Bara för att du slappnar av och inte försöker så mycket så lyckas du få kontakt med den här speciella personen som du vill lära känna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite disträ idag. Stora delar av dagen försvinner bort i dagdrömmar och det gör att du inte är så effektiv som du skulle kunna vara. En kollega blir irriterad på dig, men du lyckas vända hennes dåliga humör med humor och din vanliga charm.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intressant på flera olika sätt. Det handlar om att ta sig an en utmaning som ingen annan klarat av samtidigt som du stöttar upp en kollega som halkat efter. På kvällen vill du visa dina vänner något som du tycker är både unikt och lite otäckt på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Du har en fantastisk fredag att se fram mot. Den uppfyller alla dina förväntningar och lite till. Du lyckas charma en kollega eller bekant så passa mycket att han/hon är villig att göra vad som helst för dig. Kvällen handlar om att ha trevligt och om att umgås med dina vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir besviken på en person som du trodde fanns där för dig, men det visar sig att hon utnyttjade dig för din egen vinnings skull. Idag berättar du för en annan vän om det här sveket och du får både medkänsla och stöd från henne.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir intensiv och du tvingasta tag i en hel del tråkiga uppgifter, särskilt på förmiddagen. Som tur är så ser eftermiddagen trevligare ut även om du fortfarande har en hel del att göra. Kvällen passar bra till fest och nöjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig dag som kantas av skratt och gemenskap. Du känner dig sprudlande och mer levande än på länge Kvällen bjuder på flera olika aktiviteter. Var inte rädd för att tacka ja till en inbjudan även om den verkar lite äventyrlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du satsar allt på att hinna med att avsluta ett projekt innan hemgång idag och det kan resultera i att du får jobba över lite. Du är en obotlig tidsoptimist och det vet du om. Kvällen blir mysig och familjär. Du är gärna hemma och äter god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Var försiktig så att du inte trasslar in dig i ett nät av lögner. Ibland är det bättre att inte säga något alls än att ljuga även om det är en vit lögn. Det är så  svårt att hålla rätt på vad man har sagt till vem och det kan resultera i att din vit lögn uppdagas.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons