Lördag 20/8

20 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Et blir en lite förvirrande lördag eftersom det är så många olika saker som sker på samma gång. Även om du inte riktigt hänger med i alla svängar så har du väldigt roligt och dagen går fort. Kvällen handlar om att vara modig.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt trött den här lördagen. Det har varit en lång vecka med många självpåtagna uppdrag. Under dagen småplockar du gärna i hemmet och fixar en del saker som har med vardagen att göra. Kvällen blir mysig snarare än festlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du inte kommer att få som du vill i ett visst sammanhang, men det hindrar inte att du försöker. Här gäller det att kombinera hot med lirkande och komplimanger om du ska få som du vill. Det gäller att hitt den perfekta balansen av ovanstående.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite irriterad över att du inte får den uppmärksamhet som du tycker att du förtjänar. Det handlar om en person som inte ser dig så mycket som du vill bli sedd och det sårar dig. Kvällen blir rolig och omväxlande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du försöker lite väl mycket den här lördagen och då blir det krystat istället för spontant och naturligt. Du måste hitta en balans som fungerar för dig där du kan imponera utan att överanstränga dig allt för mycket.

Jungfru 23/8-22/9

Det handlar om din privata ekonomi, dina utlägg och utgifter som du inte räknat med. Stora delar av den här lördagen går åt till att fundera över sparande, framtiden och eventuella långsiktiga investeringar.

Vågen 23/9-22/10

Du mår utmärkt idag och det får dig att bli både charmig och lite busig på samma gång. En dag son passar bra att spendera tillsammans med unga personer eftersom din busiga sida kommer till sin rätt då. Kvällen bjuder på en överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du närmar dig sanningen idag och det blir lite av en chock både för dig själv och för vissa närstående. Ibland är du bra på att ljuga eller frisera sanningen, även inför dig själv, men idag har du bestämt dig för brutal ärlighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder kanske inte på några direkta överraskningar men den blir trevlig och lagom aktiv. Du verkar ägna dig åt en sport eller en fysisk aktivitet av något slag. På kvällen får du ett oväntat förslag från en äldre släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Du brukar inte vara meddelsam, men idag har du något du vill berätta/bekänna. Det handlar om något som du hållit hemligt en tid men nu tycker du att det passar bra att berätta sanningen. Din vän kan bli lite förvånad över din nyhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt vaksam på detaljer just nu eftersom du vet att det är i detaljerna som du hittar det som är viktigt. Du är ovanligt noggrann och eftertänksam just nu. Kvällen handlar om att ha trevligt och umgås.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har massor av humor just nu och det gör att du kan se det dråpliga i det som händer och inte bli arg eller sårad. Du förstår att det är omständigheterna som skapar den här situationen och att det bara gäller att ha tålamod.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons