Söndag 21/8

21 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är upprörd över en äldre släkting som sätter sig själv i första rummet och inte tar hänsyn till människorna omkring sig. Här gäller det att markera att du är arg, men också vara tydlig med varför du är ilsken.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lat och trevlig. Det verkar som du inte mår så bra så det kan till och med bli en biodag i soffan med lite glass och godis som sällskap. Ibland är allt som behövs en riktigt lugn dag för att kroppen ska få chansen att återhämta sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar när du hör ett förslag från en vän idag. Det är inte så mycket förslaget i sig som du funderar över utan vad det i praktiken kommer att innebära i timmar och arbete. Du vet att det låter betydligt mer glamouröst än det är.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar om att fånga en dröm. Det är inte så lätt, men om du vill kan du lyckas. Det finns något skört över ditt tecken just nu som kommer från Månen. Det gör att dina känslor är starkare än vanligt och du har lättare för att bli förälskad, sårad eller glad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du trotsar en auktoritär person idag och det tycker du känns bra. Du har länge vikt undan för den här personen, men idag bestämmer du dig för att det får vara nog. Du har lika stor rätt till en åsikt som personen ifråga har.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska konstig dag eftersom den inte börjar som planerat utan du blir tvungen att improvisera. Att göra saker på impuls, utan att ha planerat innan är något som du vanliga fall är rätt så usel på, men idag briljerar du genom ditt innovativa tänkande.

Vågen 23/9-22/10

Bli inte kränkt för att en vän säger sanningen så som han/hon uppfattar den. Alla har rätt till en åsikt och du har samma rätt att ventilera dina tankar som din vän har att ventilera sina. Kvällen bjuder på fest eller släktmiddag.

Skorpionen 23/10-21-11

Din humor är på topp och du tycker att det är extra roligt att provocera lite idag. Det finns något retfullt men samtidigt ömsint över dig som gör att även om du retas så tar du hand om och stöttar din vän samtidigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att läsa mellan raderna just nu. Månens position gör att din vanliga intuition saknas och du blir lite klumpig i nya relationer. Här gäller det att förmedla att du föredrar raka besked och att du har svårt med fina pikar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du drömmer en hel del just nu och det gör att du trivs bra i ditt eget sällskap med dina dagdrömmar. Egentligen är du en praktisk person som inte svävar iväg i tankarna, men just nu påverkas du av Venus och därför får du alla romantiska griller i huvudet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du mår som bäst när du omger dig med din familj eller dina vänner. Som Vattuman har du oftast en stor bekantskapskrets, men det är få personer som verkligen, verkligen känner dig. Du har svårt att släppa in människor i ditt liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Din nyfikenhet hjälper dig idag. Trots att du är lite blyg så tar nyfikenheten över och får dig att bli modigare än vanligt. Du tar ett initiativ som är unikt för din del, men som faktiskt ger en väldigt positiv utdelning den här söndagen.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons