Måndag 22/8

22 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om vara noggrann med fakta och att inte försöka att smussla med den sanningen som du harspårat fram. Det finns en person som håller ögonen på dig och som kan bli besviken om du inte uppför dig korrekt idag.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en livlig måndag där mycket sker på en gång. Du försöker att vara positiv och ha självförtroende även när saker inte går som du tänkt dig. Kvällen blir betydligt senare än du hoppats på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en god chans att du kommer att få som du vill idag, men då måste du visa både tålamod och förståelse. Om du bara kör på i ditt invanda spår så kommer du missa din chans och då blir du besviken på dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar kontakt med en person som tidigare var din vän som du nu glidit ifrån av olika skäl. Du har insett hur mycket du saknat den här personen och att er separation delvis var ditt eget fel. Under dagen passar du på att ha roligt och umgås med din vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du lyssnar gärna på vad andra personer har att säga, men du gör inte så stort väsen kring dig själv idag. Du föredrar att hålla en låg profil där du passar på att lära dig mer om dina kollegors tankar och åsikter.

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna vara bestämd idag, men inte så bestämd att du skrämmer din kollega. Försök att driva din linje utan att trampa allt för många personer på tårna. Kvällen handlar om att möta en person på halva vägen. Det är en vän som du tycker om och respekterar.

Vågen 23/9-22/10

Du blir förvånad över ett besked som du får idag. Det handlar om nyheter som har med arbetet och din framtid att göra. Under eftermiddagen kan ett löneanspråk komma på tal. Här gäller det att du visar varför just du är värd de här pengarna.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rädd att göra fel idag och det visar sig genom att du drar dig undan den person som ställer höga krav på dig. I övrigt blir det en social och trevlig dag där du gör ditt bästa för att charma en person som är ganska svårflirtad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta och ge. Du måste hitta en balansgång i ett grupparbete eller en liknande situation. Du fungerar för det mesta utmärkt i grupper och är lagom drivande och lyssnande på samma gång, men just nu ger Pluto dig en negativ influens som försvårar för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig men tuff på samma gång. Du testas kompetensmässigt och socialt den här dagen vilket gör att du känner en viss press på dig att leva upp till andra personers förväntningar. Trots det har du roligt och känner dig väldigt harmonisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Du invänder emot att någon annan ska få rätt i en fråga som ligger väldigt nära ditt hjärtat. Du vill driva din linje, men ibland är det svårt eftersom så många ifrågasätter dina beslut just nu. Du måste hitta ett sätt att förmedla dina visioner på.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir trevlig och intressant. Du har många järn i elden just nu och det gör att du inte riktigt hinner med allt som du planerar att göra. Det här kan skapa en del kaos, men det gör dig ingenting så länge du känner att du har lite koll på läget.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons