Tisdag 23/8

23 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen inser du att du har följt ett dåligt tips och nu måste du ta konsekvenserna av ditt beslut. Egentligen är det inte så farligt som det först verkar, om du bara styr upp vissa ekonomiska val framöver så kommer du klara dig riktigt bra.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugnare tisdag än måndag och det tycker du är skönt. Det har äntligen blivit en bra vardagslunk igen och du trivs bra med både arbetet och kollegorna. Kvällen blir socialare än du tänkt dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar avstånd från en person som pratar en hel del strunt just nu. Du tycker att han eller hon skapar en dålig stämning på din arbetsplats. Under eftermiddagen påbörjar du en ganska omfattande arbetsuppgift som kommer att ta många timmar i anspråk.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska vild tisdag. Du är uppkäftig, busig och alldeles bedårande charmig. När väl visar den här sidan av din personlighet är du väldigt svår att motstå. Dagen går fort och du har ovanligt roligt trots att det är vardag och en hel del saker som du måste göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en hel del diskussioner idag och många beror på att du inte vill ge dig även om du vet att du har gjort fel. Kvällen blir underhållande och troligtvis senare än du tänkt dig. Du har svårt att bryta upp när du har så trevligt som den här kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en dag där du bör se över olika alternativ som har med jobbet att göra. Det kan röra sig om pengar, uppgifter eller kollegor. Vill du förändra något i vardagen så ska du passa på nu när stjärnorna ger dig positiv energi och tur.

Vågen 23/9-22/10

Du blir förvånad när en vän tar ett ovanligt initiativ. Det handlar om att visa en person att han eller hon är omtyckt som han eller hon är. Du tycker att din vän är beundransvärd som orkar engagera sig så mycket i en person som hon egentligen inte har någon relation till.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vecklar in dig i intriger som du egentligen skulle må bra av att avstå ifrån. Är det dessutom kärlek eller passion med i bilden kan det bli riktigt komplicerat. Du har svårt att bestämma dig för vad det är du egentligen är ute efter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du funderar en hel del fram och tillbaka just nu och det är bra eftersom då fattar du inga ogenomtänkta beslut. Nu när Månen har en så stark position i förhållande till dit tecken finns det en risk att du blir både impulsiv och känslosam.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att våga visa det du känner för en viss person. Du gömmer dig gärna bakom en kylig fasad eftersom det skyddar dig, men just idag finns det en person som är på väg att tränga sig igenom din välpolerade yta. Han eller hon är övertygad om att det finns något värt att kämpa för.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt nyckfull just nu och det påverkar din omgivning. Ena stunden vet du precis vad du vill och andra sekunden ändrar du dig helt. Just nu är det inte lätt, varken för dina vänner, din familj eller dina kollegor att hänga med i svängarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en massa glädje och livslust i ditt horoskop just nu. Det finns mycket som väcker ditt intresse och det finns vissa saker som du mer än gärna fördjupar dig i. Idag får du en ny kollega som både utmanar dig, provocerar dig och får dig att skratta gång på gång.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons