Torsdag 25/8

25 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du går för långt i en diskussion med din partner eller nära släkting idag, men samtidigt kan du inte hjälpa att du blir provocerad av hans/hennes kommentarer. Kvällen handlar om att vara förnuftig.

Oxen 20/4-20/5

Det finns något sårbart hos dig. Du längtar verkligen efter en förändring samtidigt som du är rädd för vart ett omfattande beslut kan leda. Under dagen ventilera du gärna dina tankar med en kollega som är inne på samma linje som du är.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg och upprörd över hur en vän har betett sig, samtidigt så vet du att du egentligen inte kan säga något eftersom hon inte har gjort fel, det är mest du som känner dig sviken. Kvällen handlar om att ge andra utrymme.

Kräftan 21/6-22/7

Du funderar mycket över din privata situation. Det finns många element som du är stolt över och som du trivs med i din vardag, men sedan finns det också bitar som du vill förändra. Under den här torsdagen får du en unik möjlighet att påverka din vardag på ett positivt sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lugn och sansad när du tar upp ett känsligt ämne med en vän. Det är tur för din vän är inte lika lugn och sansad som du är. Kvällen utmynnar i en diskussion som rör framtiden. Du vill spara till en längre resa medan din vän vill leva upp pengarna här och nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en besvärlig torsdag därför att du tvingas välja mellan två personer som står dig nära. Hur det här avlöper beror till viss del på hur diplomatisk du är. Du behöver inte vara fördömande bara för att du väljer sida i en viss fråga.

Vågen 23/9-22/10

Du är pigg och framåt just nu. Det här är en bra period om du vill skaffa dig nya erfarenheter och utvidga dina perspektiv lite. Kanske ska du kolla lite efter nya arbeten. Det finns en chans att ett attraktivt erbjudande dyker upp i dagarna.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är arg och besviken på en vän som harvisat sig vara falsk och som har gått bakom din rygg. Nu tänker du ställa honom eller henne mot väggen, men just idag är ingen bra dag. Det är bättre att ta den här konfrontationen i början på nästa vecka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du mår som du förtjänar så det är ingen idé att du gnäller. Försök att visa respekt för de personer som sköter sina matvanor och som går i säng i tid på kvällen. Dagen blir långtråkig i början, men händelserik i slutet.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du en fråga som förvånar dig. Det är egentligen något du blir väldigt glad över, men din spontana reaktion skrämmer frågeställaren eftersom du ser arg ut istället för glad. När sedan chocken lagt sig så kommer leendet och allt blir fantastiskt bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får inte bli arg på småsaker idag för då kommer du inte att nå dina stora mål. Försök att ta en sak i taget och att göra klart den innan du går vidare med nästa uppgift. Kvällen bjuder på nöjen och social samvaro.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är mer förälskad än du vill medge för dig själv. Du är oroad att du bli känslomässigt sårbar, men om du visar vad du känner så kommer du blir väldigt positivt överraskad. Ge kärleken den chans som den förtjänar.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!u

Annons