Fredag 26/8

26 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska förvirrad inledning på fredagen. Det finns så mycket saker som du vill göra, men tiden räcker inte riktigt till och det blir fel när du försöker skära i hörnen. Prioritera hellre det som är viktigt och hoppa över det övriga helt och hållet.

Oxen 20/4-20/5

Du uppmanar dig själv att inte göra fel idag eftersom du vet att det du gör är viktigt inte bara i nuet utan även för framtiden. Kvällen handlar om att ta hand om en gäst eller att underhålla en släkting. Här gäller det att vara social även om du helst skulle vilja krypa ned i sängen och sova.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir ovanligt stimulerande. Du har en massa saker som du vill visa upp och idag finns det utrymme att titta på dina idéer. Du fårpositiv respons och det gör dig på gott humör. Kvällen handlar om kärlek.

Kräftan 21/6-22/7

Du saknar någon som du inte umgås så mycket med trots att du ser honom/henne varje dag. Det kan vara en skolkompis eller en kollega. Ni är inte lika tajta som ni en gång var och du vet att det till stor del beror på dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland saknar du modet att ryta ifrån och idag är det en sådan dag. Det handlar om en kollega som tar sig alldeles för stora friheter, men som ingen vågar säga till. Ta upp problemet med en chef och låt honom/henne hantera det. Kvällen bjuder på nöjen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en chans att du helt glömmer bort vad det är du håller på med idag och förlorar dig själv i dagdrömmar. Det här är inte alls likt dig, men en stark influens från Månen gör dig mindre närvarande och mer lättdistraherad.

Vågen 23/9-22/10

Du är innerligt trött på din vardag. Du behöver få lite uppmuntran och lite roliga vibbar. Det har varit väldigt mycket måsten i ditt horoskop den senaste tiden och väldigt lite utrymme för fest och spontana infall.

Skorpionen 23/10-21-11

Du slits mellan ett val som du kommer att göra den närmaste tiden. Ditt val kommer att spegla vem du är och vad du din framtid bjuder på. Mycket handlar om roller eller om att var sig själv. Det är inget enkelt beslut du står inför, men det är väldigt viktigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen inser du att du är på väg åt fel håll och det finns inget som du kan göra för att förhindra det. Allt snurrar på och det går för fort för att stoppa. Det bästa du kan göra i det här fallet är att rida ut stormen och sedan börja om från början igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att vara sig själv och att strunta i alla andra. Om människor inte visar dig respekt behöver du inte bry dig om dem. Kvällen tillbringar du med en yngre släkting eller vän. Han eller hon behöver ditt stöd och din uppmuntran.

Vattumannen 20/1-18/2

Du lyssnar på en kollega som har en hel massa ursäkter för sitt dåliga beteende, men du blir inte särskilt imponerad. Här gäller det att säga ifrån och visa en gång för alla att du inte tar vad som helst. Kvällen blir mysig och familjär.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar ständigt om du ska våga ta ett initiativ till en ny kontakt med en person som intresserar dig, men det rätta tillfället verkar aldrig dyka upp. Ibland får man skapa sina egna möjligheter istället för att vänta på att universum ska föra er tillsammans.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons