Lördag 27/8

27 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en harmonisk inledning på helgen. Du mår väldigt bra och det finns en massa kärlek i ditt horoskop som du gärna öser över andra. Eftermiddagen bjuder på uteaktiviteter och en massa skratt. Du får människor att le idag.

Oxen 20/4-20/5

Du är som vanligt väldigt envis, men idag gagnar det dig på mer än ett sätt. För det första får du ha en riktigt härlig dag tillsammans med någon som du bryr dig om och för det andra får du faktiskt en hel del nytta gjort på förmiddagen så du kan slappa på eftermiddagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en del att bita i den här lördagen. Mycket är saker som du borde vara klar med för länge sedan men som du av olika skäl skjutit upp till nu, och nu kan du inte undvika dem längre. Kvällen handlar om ett löfte som du gett en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Du är busig och lite uppkäftig idag vilket kan ge dig fördelar i en relation mellan dig och en äldre släkting. Oftast är det din släkting som tar kommandot i allt som ni gör tillsammans, men just idag är det din tur att styra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är försiktig med vad du säger till en vän som är extra känslig just nu. Du vet att han/hon inte behöver mer kritik utan mer uppmuntran och den står du för. Din omtanke uppskattas och du kommer att få tillbaka i form av beundran och kärlek.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte arg på en vän för att han eller hon inte tycker som du. Även om du anser att du oftast (eller alltid) har rätt så är det bara att inse att smaken är olika och att alla har rätt till sin egen åsikt. Kvällen kan bjuda på en fest som blir väldigt sen.

Vågen 23/9-22/10

Du tvekar in i det sista om du ska tro på ett rykte som du hört eller om du ska välja att följa ditt hjärta. Det handlar om ett viktigt val i ditt liv så det bästa är om du tar reda på fakta innan du bestämmer dig för vilket val du gör.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra lördag där du umgås mycket med dina vänner. Du njuter av nuet och funderar inte så mycket på framtiden. De här dagarna är värdefulla för dig eftersom du just nu går igenom en fas som präglas av många tuffa val.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lite lustig dag eftersom den inte alls blir så som du tänkt dig. Du tar flera bra initiativ och du väljer att pressa dig själv lite mer än du egentligen orkar bara för att bevisa vad du går för. Kvällen kan bjuda på romantik för nyförälskade Skyttar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra dag där du slappnar av och inte gör så mycket. Du njuter av att mysa, titta på film och kanske träna lite. En person som vill ha kontakt med dig visar sig vara väldigt envis och ger inte upp innan du svarar/hör av dig tillbaka.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om måsten och nöjen i en bra kombination. Vissa saker slipper du inte undan hur tråkiga de än är, men när du väl gjort din plikt är du väldigt nöjd med din insats. Kvällen blir trevlig och underhållande.

Fiskarna 19/2-20/3

Att vilja vinna brukar inte vara din grej, men något eller någon har väckt din tävlingsinstinkt och fått dig att arbeta hårdare och mer målinriktat än du brukar. Den här personen triggar dig på ett positivt sätt. Hon/han plockar fram dina bästa egenskaper.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons