Söndag 28/8

28 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är svår att få tag tid på och en del av dina vänner blir arga för att du inte tar dig tid att höra av dig. Idag är det en prefekt dag att göra roliga saker så som vara med vänner, ordna familjemiddag eller ägna dig åt en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir intensiv på ett bra sätt. Det finns mycket du vill hinna med och du blir till en början lite ställd för du vet inte i vilken ände du ska börja. När du väl får ordning på dina prioriteringar så kommer det att gå bättre.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen får du gärna visa upp din lite mer konstnärliga sida. Du är kreativ och nytänkande och Månens position förstärker de här sidorna hos dig. Kvällen handlar om pengar på ett eller annat sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Du rustar dig för krig idag. På måndagen har du förberett en konfrontation med en kollega eller chef och vet att det kommer att bli en tuff match på så många sätt. Här gäller det att försöka tänka fram på de positiva och de negativa scenarierna av den här diskussionen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en genomgående bra dag där fokus ligger på att umgås med vänner och ha det bra. Du har inga direkta planer för dagen utan är väldigt flexibel med det mesta. Kvällen bjuder på en överraskning som är både förvånande och trevlig på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du gör fel ibland, men det är inget att haka upp sig på. Man måste göra fel för att utvecklas och förbättras och det vet du om. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du är gärna tillsammans med din familj eller några nära vänner.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om utomhusaktiviteter. Det finns så mycket du vill hinna med den här dagen, men tiden räcker inte till. En vän blir sårad eftersom du inte har tid med honom/henne. Kvällen blir stimulerande och annorlunda.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns många olika tankar om framtiden just nu och du har svårt att bestämma dig för vilken väg just du vill ta. Du är rädd att en person som du beundrar se ner lite på dig och det gör dig både arg och frustrerad på samma gång. Sanningen är tvärtom, den här personen beundrar dig väldigt mycket.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ivrig att vara till lags idag och det kan hända att du anstränger dig lite väl mycket för att leva upp till någon annans förväntningar. Kvällen bjuder på en musikupplevelse av något slag. Det blir en väldigt lyckad kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött på att människor talar om för dig hur du ska bete dig och vad du ska göra. Du vill bestämma över ditt liv själv, men du inser ganska snart är det är svårt eftersom ditt liv är så sammanvävt med andra människors liv. Ni måste bestämma saker tillsammans.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lång dag där fokus ligger på att ha roligt och underhålla omgivningen. Du väljer bort vissa måsten till förmån för att vara ledig och bara njuta. Kvällen blir senarer än du tänkt dig så se upp så du inte får för lite sömn.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill vara med i matchen, men du vet inte ska gå till. Det finns en hel del hinder att överbygga innan du är där. Din inneboende försiktighet i kombination med blyghet och en rädsla att bryta mot konventionerna ställer till det för dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons