Måndag 29/8

29 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har så många olika tankar just nu och de flesta av dem rör ditt arbete. Du känneratt du måste ta ställning till om det här är rätt för dig eller om du ska tänka om helt. Kvällen bli underhållande med sen.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött den här måndagen och det kan göra dig grinig. Du inser att du måste försöka anstränga dig för att saker ska gå din väg, men samtidigt så har du inte varken energi nog eller vilja nog att driva dina ambitioner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du motiverar dig själv genom att belöna dig för de framsteg som du gör. Det Kan handla om små saker som en ny tröja, någon godsak eller en hemma SPA kväll. Det viktigaste för din del är att du hittar ett sätt att göra saker som du tycker är tråkiga men som du vet är nödvändiga.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör just nu och det märks på allt som du tar dig för. Det kan röra sig om rutinuppdrag på jobbet eller måsten i hemmet. Du kastar dig in i allt utan att fundera så mycket och tack vare din positiva inställning så går det lekande lätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar främst om att våga vara svag. Som Lejon vill du vara den starke och inte bli ledsen eller arg för någonting, men ibland kan det vara bra att få ur sig all frustration. Idag finns det många omkring dig som mer än gärna stöttar dig om du mår dåligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du genomgår en hel del humörs svängningar just nu och det beror lite på Månens placering. Tänk på att du är instabil så det kan faktiskt bero på dig att det startar så många gräl kring din person just nu. Gå undan när du känneratt du börjar bli ilsken.

Vågen 23/9-22/10

Genom att vara empatisk och medmäsklig vinner du en beundrare idag. Den här personen har varit väldigt svårcharmad, men utan att egentligen göra något som vinner du över honom/henne på din sida. Det handlar om ditt sätt att behandla dina medmänniskor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period där du har svårt att hitta människor som du klickar med. Ena sekunden så tycker du att en viss person är din bästa vän, men i nästa så inser du att just den här personen har gått bakom din rygg och betett sig riktigt illa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en dag där du får nyheter som gör dig ledsen. Det handlar om en person som på ett eller annat sätt är på väg att försvinna ut ur ditt liv. Det kan röra sig om en kollega som ska sluta, en granne som ska flytta eller någon nära vän som väljer att bosätta sig utomlands.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över vilka som faktiskt är dina riktiga vänner. Idag står en eller flera personer upp för dig när du blir illa behandlad och det gör dig rörd. Visst kan du försvara dig själv, men att någon annan blir arg för din skull känns väldigt speciellt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är inte ofta som du är så stressad som du är just nu. Det handlar om att du ständigt måste visa en vän att du duger som du är och det frestar på. Kanske ska du fundera på om er vänskap faktiskt tillför något till ditt liv eller om det enbart är dränerande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir glad över en överraskning som någon har ordnat åt dig. Det är inte så vanligt att dina vänner eller familj tar sig den här tiden att göra något ut över det vanliga enbart för att du ska bli glad. Kvällen bjuder på en rolig utmaning.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons