Tisdag 30/8

30 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en härlig energi i ditt horoskop som får en massa bra saker att hända dig just nu. Njut av det här energiflödet eftersom det kommer bara att passera ditt horoskop under en kort period. Kvällen kan bli lite stel när du av misstag springer på en före detta vän.

Oxen 20/4-20/5

Du är tuff och skrupelfri idag. För dig är det en linje som gäller och du godtar varken kompromisser eller ursäkter. Förhoppningsvis har du en kollega född i samma tecken, då kan ni stötta varandra på väg mot ert gemensamma mål.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar inte dig själv på tillräckligt stort allvar. Det är som om du sätter käppar i hjulet för dina egna ambitioner. Du verkar tycka att du inte är värd framgång och undermedvetet så saboterar du för dig själv. Det här är en ond spiral som du bara kan komma ur om du blir medveten om problemet.

Kräftan 21/6-22/7

Pengar står i centrum för din uppmärksamhet just nu. Du har gjort av med en hel del kapital den senaste tiden och nu vill du försöka att börja spara igen. Det här är något som du och din familj måste göra tillsammans. Du kan inte stå för alla utgifter själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg för att en vän får fler fördelar än vad du får. Du tycker att den här personen är mindre bra än vad du är och därför kan du inte förstå varför han/hon lyckas där du misslyckas. Om du börjar se bristerna hos dig själv så vet du också hur du kan bli bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Du tassar försiktigt just nu eftersom du inte vill att någon ska bli ledsen, upprörd eller arg på grund av ditt beteende. Det är en jobbig influens du har över ditt tecken, men den är som tur var övergående. Ge det bara ett par dagar till så försvinner den.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om jämvikt och om att hitta arbetsro i vardagen. Det låter kanske enkelt, men när alla stressar omkring dig blir det svårt att jobba i sin egen takt och inte låta sig påverkas av alla andra. Kvällen passar bra till all form av sport.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill hela tiden ligga ett steg före alla andra, men det gör att din fokus blir splittrat. Försök att koncentrera dig på en sak i taget, gör den bra och gå sedan vidare till nästa uppgift. Du kommer bli så mycket mer effektiv om du arbetar på det här sättet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du på ett strålande gott humör och du charmar alla i din omgivning. När Skytten är så här charmig så är han oemotståndlig och det vet du om. Du utnyttjar din utstrålning till att vinna fördelar både privat och på jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Någon är arg på dig för att du kan visa upp ett bättre resultat än vad han/hon kan. Själv vet du att dina resultat kommer sig av att du jobbar hårt, men din kollega tycks tro att du får fördelar för att du är en favorit. Idag har du möjlighet att bevisa att du både är mer kompetent och intelligentare än din kollega.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du inte borde stressa en familjemedlem så som du gör just nu, men du kan inte hjälpa det eftersom han eller hon irriterar dig med sin lathet. Kanske är det bättre om ni helt enkelt undviker varandra under en tid framöver.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra tisdag där fokus ligger på jobbet och på att utveckla ett projekt. Du gillar ansvar om det är i lagom dos. Blir det för mycket tycker du att det är svårt. Du vill inte styra andra personer, men du leder dem gärna genom att visa vägen.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons