Onsdag 31/8

31 aug, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du verkligen inte bli ledsen idag för att det inte går som du tänkt dig, Det finns andra planer för dig den här onsdagen och alla börjar med ett misslyckande så ha lite tillförsikt och lita på ödet. Kvällen blir annorlunda och äventyrlig.

Oxen 20/4-20/5

Du är arg på en släkting eller vän som uppför sig illa. Du undrar en hel del över om det är på grund av att du har skämt bort den här personen eller om det är för att personen ifråga helt enkelt inte bryr sig om sin omgivning tillräckligt för att uppföra sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ifrågasätter allt som en kollega säger. Efter att ha ljugit upprepade gånger så markerar du din misstro genom att bli avvaktande så fort personen ifråga berättar något. Kvällen blir mysig och hemtam.

Kräftan 21/6-22/7

Du måste visa att duger idag, i alla fall känner du en press på dig att bevisa vad du går för även om ingen uttryckligen sagt att du måste visa upp dig. På kvällen tar du nya tag och försöker motivera dig själv genom peptalk och positivt tänkande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får som du vill idag och det tycker du är skönt. Det har varit mycket fram och tillbaka den senaste tiden vilket har gjort dig trött och irriterad. Nu har du äntligen fattat ditt beslut och du känner att du är på banan.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lugn dag och en ännu lugnare kväll. Det kan hända att du mår dåligt över något, och det är därför du håller dig lite för dig själv. Ett beröm från en kollega får dig att leva upp. Du blir verkligen genuint glad för den här komplimangen.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du gärna vara i centrum för människors uppmärksamhet och du gör ditt bästa för att synas och höras. Vanligtvis är du inte så glad att bli exponerad, men idag influeras du av Lejonet och då blir du mycket mer utåtriktad.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inga begränsningar, bara möjligheter. I alla fall om du tänker positivt. Idag är det din dag och du är här för att lyckas. Kvällen bjuder kanske inte på några överraskningar, men den blir mysig och kärleksfull.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du letar efter någon som håller med dig idag. Du är trött på att alltid få mothugg så fort du presenterar en idé. På jobbet finns det särskilt en person som satt sig på tvären och går emot allt som du känner att du vill göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir inte riktigt så som du planerat, men den blir ändå riktigt bra. Du får fint beröm från en chef eller kollega och det gör dig glad. En vän ställer upp och hjälper dig med en uppgift som visat sig bli knepigare än du räknat med och på kvällen lyckas du imponera på mer än en person med din kunnighet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är envis person när du vill och idag vill du verkligen. Det finns något slugt och beräknande över ditt tecken som kommer från Skorpionen och som får dig att hitta lösningar på problem som är en aning kontroversiella.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du chansen att få samarbeta med en person som du sällan blir hopparad med. Det är egentligen en bra kombination med er två om ni bara ger varandra lite spelrum och pushar varandra istället för att kritisera varandra.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons