Torsdag 1/9

01 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

September är det första officiella höstmånaden så även om det är varmt just nu så anar du det kommande mörkret på morgonen och du ser hur löven börjar skifta i färg. För Väduren kan just det här datumet vara lite deprimerad så muntra upp dig själv lite extra idag.

Oxen 20/4-20/5

Du vet redan på förhand att det kommer att bli en jobbig dag så därför är du redo när problem efter problem raddas upp. Som tur är ger värmen och Solen dig extra energi att ta dig igenom tuffa arbetsdagar med höga krav på att prestera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har insett att du tagit dig vatten över huvudet, men du är inte riktigt beredd att ge upp ännu. Det finns något som fortfarande får dig att vilja reda ut och förändra en situation på jobbet som blivit ohållbar den senaste tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person som du saknar alldeles förfärligt idag. Du tänker varken erkänna det för dig själv eller för någon annan, men du kan inte låta bli att fundera på hur det är med honom/henne och om personen ifråga kommer att vara borta länge.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt rak i din kritik idag och det är bra eftersom det ger dig en möjlighet att utvärdera och förbättra något på arbetet. Har du börjar ett nytt jobb kan det bli tuffa utmaningar så här i början av hösten och du inser att det inte kommer att bli någon smekmånad för din del.

Jungfru 23/8-22/9

Det är inte hållbart att du blir kritiserad för något som någon annan har gjort. Säg ifrån och säg ifrån på skarpen. Den som bär skulden kan faktiskt själv redda ut den här härva. Kvällen blir mysig och familjär. Just nu gör du inte särskilt mycket hemma utom att ta det lugnt.

Vågen 23/9-22/10

Du vägrar att inse att du inte kommer att klara av en uppgift som du tagit på dig utan att få stöd och hjälp. Din envishet förstärks av Jungfrun och gör dig nästan omöjlig att resonera med. Kvällen handlar om att främja affärskontakter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du genomgår en förändring som är väldigt påtaglig för dem som känner dig. Det är en tanke eller en känsla som har växt inom dig de senaste veckorna och nu är du snart mogen att utveckla den från tanke till verklighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att agera och att inte vara passiv. Ibland blir du lite för bekväm för ditt eget bästa och då går många fina möjligheter dig ur händerna. Du har förlorat något eller någon för en tid sedan och den förlusten svider fortfarande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig väldigt matt och uttråkad på samma gång. Det kan hända att du ligger däckad i en förkylning eller något liknande. Tristessen kan få dig att bli modig och att söka kontakt med någon som du vill lära känna lite närmare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får vara arg och besviken på en kollega som inte håller måttet. Det är helt okej, tänk bara på att inte låta din frustration gå ut över arbetskamrater eller din familj. Försök att rikta din ilska mot rätt källa.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra och kreativ torsdag där du får ovanligt mycket gjort. Det finns en sak som fattas i ditt liv, men av olika anledningar är du inte riktigt beredd att göra något åt saken just nu. Du vill avvakta och se framtiden an.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons