Fredag 2/9

02 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att inte lyssna idag och det skapar en rad missförstånd mellan dig och kollega. Det viktiga är att du är medveten om problemet och försöker anstränga dig lite extra när viktiga samtalsämnen kommer upp.

Oxen 20/4-20/5

Du utgår ifrån att en kollega håller inne med sanningen och det visar sig att du har helt rätt i dina antaganden. Just nu har du en väldigt stark influens från Månen som förstärker din intuition och hjälper dig att analysera dina medmänniskor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utgår ifrån att någon inte gör sitt jobb som han/hon ska göra och dina anklagelser skapar en hel del upprörda känslor. Det kommer att visa sig att du bara har rätt till en viss del. Personen ifråga gör sitt jobb, men inte så som du tycker att det bör utföras.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på en trevlig överraskning som gör dig förvånansvärt glad. En person som du inte förväntat dig att se dyker plötsligt upp från ingenstans och gör din dag. Kanske är det dags att erkänna hur viktig den här personen är för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig, omväxlande och intressant. Det händer en hel del saker den här fredagen och det mesta har med jobbet eller relationer att göra. Själv är du nöjd med att iaktta det som händer omkring dig snarare än att aktivt delta i händelserna.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska intensiv dag där siffror på olika sätt styr arbetet. Det kan röra sig om ekonomi eller någon form av beräkningar. Efter lunch kan hjärnan bli mosig och då är det bra att avbryta allt teoretisk arbete för en lite mer handfast insats.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att bli arg över saker som egentligen inte borde göra dig upprörd. Det är en kombination av olika planetställningar som gör dig extra känslig just nu och som kan trigga ditt humör helt plötsligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant början på dagen, men sedan går det mesta på rutin. En kollega är lite deppig och du passar på att stötta honom/henne med glada tillrop och en hel del humor. Kvällen bjuder på en rad nöjen om du bara orkar efter en lång vecka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen inleds segt och du tvingas till en rad analyser som du helst hade velat slippa. Under kvällen möter du en vän som vill erkänna något för dig. Den här bekännelsen kan bli ett ganska otrevligt uppvaknande.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen har lite av din energi börjat återvända och du känner att du faktiskt orkar tänka på framtiden. Under kvällen kan du få en inbjudan som är frestande att tacka ja till, förutsatt och du mår lite bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir mysig och precis lagom sen för din del. Du satsar på att umgås med dina nära och kära. God mat och ett intressant samtalsämne förgyller den här kvällen. Ett samtal från en släkting kan väcka en del frågetecken.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är utmattad men nöjd med allt som du åstadkommit den senaste tiden. Det finns mycket positiv energi från både Solen och Månen i ditt tecken som hjälper dig att hålla igång även när du är trött. Har du ett förhållande så blir kvällen romantisk.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons