Lördag 3/9

03 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lugnt den här dagen och njuter av att slippa ta något ansvar. Om du jobbar så minimerar du arbetssatsen så långt som ditt samvete tillåter. Kvällen passar bra till att träffa vänner och njuta av trevligt sällskap.

Oxen 20/4-20/5

Du vill gärna visa vad du kan inom ett visst område, men du bör se upp så att du inte briljerar för mycket för det skulle kunna irritera vissa personer som du vill hålla dig väl med. Kvällen handlar om att umgås med vänner som du inte träffar så ofta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant dag som startar lite hastigare än du tänkt dig. Det kan vara att du blir väckt tidigt på morgonen eller att du vaknar självmant men inte kan somna om. Resten av dagen blir både varierande och lite äventyrlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du kämpar med människors fördomar idag. Det handlar om personer som du känner som förvånar dig genom sin trångsynthet och sin rädsla för allt som är nytt och främmande. Det här är en sida du inte sett hos de här personerna tidigare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du mår väldigt bra idag och det gör dig charmig och lättsam. Människor som du inte känner dras till dig och dina vänner solar sig i glansen av din uppmärksamhet. Just nu är Venus i en gynnsam position och det är bra för de Lejon som letar efter kärleken.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen ska du undvika situationer där du gör av med mycket pengar. Risken är stor att du ångrar dig när du ser alla räkningar tillsammans. Just nu är du väldigt impulsiv och reagerar starkt på all form av reklam.

Vågen 23/9-22/10

Du gillar utmaningar och idag möter du flera roliga, svåra och lite skrämmande utmaningar. Det handlar om ett projekt som du vill få i hamn, men för att förverkliga din vision måste du kunna förmedla dina idéer till de personer som sitter på pengarna.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt intresserad av en person som inte verkar lika intresserad av dig. Till viss del retas din nyfikenhet av den här personens svala framtoning. Om han eller hon var lika angelägen som du är så skulle det inte bli lika intressant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något stillsamt över ditt tecken idag. Det är en bra dag till all form av självrannsakan och inre resor. Det är sällan du tar dig tid att fundera så mycket över livet, dess syfte och vad du passar in någonstans.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir överraskad av värmen hos en vän som du inte sett på länge. Det förvånar dig att du faktiskt saknat den här personen så mycket som du har. Kvällen blir rolig, men ganska sen. Du känner dig trött och glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lyckad på ett stillsamt sätt. Du ägnar dig gärna åt en hobby som relaterar till utomhusaktiviteter. Kvällen bjuder på god mat och ett intressant och upplysande samtal med några vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här lördagen blir seg men ändå mysig. Du är utmattad men lycklig och du känner att du är på väg mot något verkligt bra.  Kvällen handlar om att förverkliga en dröm som du haft en tid men som det inte funnit utrymme till.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons