Söndag 4/9

04 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen kräver närvaro både i tanke och i fysisk bemärkelse. En av dina nära vänner behöver ditt stöd och dina råd. Under dagen får du information om en situation som du kan uppleva som lätt obehaglig. Kvällen blir bra.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen består av en blandning av arbete och att ta det lugnt. Du stressar inte med någonting utan njuter av dagen och unnar dig lite extra lyx. En vän eller kollega blir sjuk och det kan ställa till problem för dig när det gäller vardagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar inte när du får en fråga som kan vara lite påflugen, men ändå smickrande. För en gångs skull är du helt uppriktig och säger precis så som du känner det just nu. Din vän uppskattar din ärlighet oavsett vilket svar du ger.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner att du börjar bli bra vän med en person som du tidigare har haft en turbulent relation till. Mycket beror på att du nu har insett att det bästa du kan göra är att lära känna den här personen ordentligt och att inte lägga in så mycket prestige i er relation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att bli riktigt arg på småsaker just nu. Mars har kommit in i en ogynnsam position och det är det som ställer till det för dig. Kvällen blir lugn och harmonisk om du undviker en irriterande släkting.

Jungfru 23/8-22/9

Du beter dig rätt så omoget just nu och det vet du om, men du kan inte påverka hur du reagerar. Det handlar om att du blir triggad av en person som vet precis vilka knappar han/hon ska trycka på för att göra dig riktigt arg.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen försöker du bara att överleva. Du verkar vara eller vara på väg att bli sjuk och du känner dig allmänt risig. Unna dig en dag i vila där du fokuserar på att ta hand om dig själv. Drick mycket the, sov och ta det lugnt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra söndag där sport på ett eller annat sätt verkar spela huvudrollen. Du har kul samtidigt som du känner dig aktiv och nyttig. Kvällen bjuder på en hel del roligt skvaller och en och annan komplimang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen är den dag då du ägnar dig åt att fokusera på framtiden. Det kan vara ett hemarbete, ett långsiktigt projekt eller det kan röra sig om en relation som du vill utveckla. Kvällen blir inte alls så som du planerat.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar mycket på vem du vill vara och hur du vill framstå i andra personers ögon. Det finns inga självklara svar just nu, men du börjar få en uppfattning om vart du är på väg och vad det är du vill uppnå.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett väldigt gott humör just nu och du njuter av att ta dagen lite som den kommer. Det finns något impulsivt och lite galet över ditt tecken som får dig att improvisera en hel del. Kvällen kan bjuda på ett överraskande långt samtal med en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Du formar den här dagen efter ditt eget huvud. Just nu funderar du en hel del och många av dina tankar kretsar kring en person som intresserar dig. Tyvärr vill, vågar eller orkar du inte göra något konkret åt situationen.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons