Måndag 5/9

05 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ägnar dig åt en hel del hårt arbete just nu. Mycket handlar om att du vill få in pengar för något särskilt som du sparar till. Under eftermiddagen blir du störd på en kollega för att hon är så intensiv. Här gäller det att gå undan och undvika en konflikt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir rolig men jobbig. Du startar ett nytt projekt den här dagen och det går inte riktigt så som du tänkt dig, men nästan. En tråkig nyhet rörande en chef får dig att fundera om du verkligen är på rätt plats här i livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ägnar en hel del av den här måndagen åt att bara iaktta andra och försöka samla information till ett pussel som du vill lägga. Det rör sig om en person vars liv du kartlägger genom att ta reda på så mycket du kan om honom/henne.

Kräftan 21/6-22/7

Du är envisare än du borde vara med tanke på att Kräftan styrs av Månen, och det brukar stå för flexibilitet snarare än bångstyrighet. Din envishet kommer sannolikt från ett inflytande som har med jordtecknen att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lite bitter när en före detta kollega lyckas bättre än du inom ett visst område. Du var ganska övertygad om att det här skulle bli en relativt enkel match, men det visar sig att din motståndare har blivit skickligare den senaste tiden.

Jungfru 23/8-22/9

Det handlar mycket om siffror och ekonomi  idag. Vanligtvis har du inget emot att jobba med den här typen av uppdrag, men just idag så vill du hellre göra något konkret och en mer handgriplig insats. Kvällen blir lite annorlunda, men rolig.

Vågen 23/9-22/10

Du är inne i en period där du får mer flyt än du brukar ha och det tycker du känns skönt. Just nu är det du som drar vinstlotterna både när det gäller relationer och arbetet. Kvällen blir ganska sen eftersom du deltar i ett frivilligt projekt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill, men vill ändå inte vara i centrum idag. Din mer utåtriktade sida trivs med uppmärksamheten och med att vara i centrum, men en viss del av dig vill bara få vara ifred och fundera över ett problem som börjar bli lite akut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är arg och upprörd över att en person har valt att ignorera dig i ett projekt som rör en hel del människor och som borde röra dig också. Det här är ett sätt för personen ifråga att markera sitt ogillande emot dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir rolig, lång och väldigt annorlunda. Det ligger en konflikt och gror under ytan, men det är inget du ska grubbla på just nu. Det kommer med all säkerhet att reda ut sig själv om du inte lägger för stor tonvikt vid den.

Vattumannen 20/1-18/2

Din framtid styrs av dina val idag så det är bra om du inte blir allt för storslagen i dina ambitioner. Nyckeln till att lyckas med det onåbara är att sätta upp flera små, mer hanterbara mål på vägen mot din dröm.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig på ett väldigt gott humör just nu och det beror på att en viss person lyser upp dina dagar med sin närvaro. Du börjar våga vara mer öppen med hur du tycker och tänker och du är inte lika fixerad vid att vara som alla andra.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons