Tisdag 6/9

06 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en tisdag som handlar om minnen och om saknad. En doft, en miljö eller något liknande väcker de här känslorna hos dig och de är väldigt starka. Du inser att den personen som du förknippar med de här minnena är en person som du borde söka upp igen.

Oxen 20/4-20/5

Du överväger att bli riktigt arg idag, men din lata sid tar över och du nöjer dig med att frustrerat höja på ögonbrynen istället. När Mars har den här positionen så blir du mer konfliktbenägen än annars, men det krävs fortfarande en hel del för att göra dig arg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant inledning på tisdagen. Ett möte på morgonen får dig att drömma dig bort och gör dig mindre fokuserad än vanligt. Ditt humör varierar rätt så mycket just nu. Du går från kvittrande glad till drypande sarkastisk och irriterad på bara ett par sekunder.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person som lyser upp hels din dag med sin närvaro. Han eller hon behöver egentligen varken säga eller göra något speciellt, du blir bara lite gladare när du ser den här personen på morgonen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant tisdag där du fokuserar på saker som rör pengar och framtiden. En spännande investering hardykt upp och nu undersöker du möjligheten om det här är något som rent ekonomiskt är tänkbart för din del.

Jungfru 23/8-22/9

Du strävar mot perfektion idag och det kan skapa en viss förvirring omkring dig. Din koncentration är så hög att du inte märker av pågående konflikter eller problem i din omgivning. Kvällen handlar om att skämma bort sig själv med lite välförtjänt lyx.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du måste våga för att vinna samtidigt tycker du det är otäckt att behöva riskera så mycket. För dig är balans i livet väldigt viktigt och den situation som du befinner dig i har ingen jämvikt överhuvudtaget, det är därför som du känner dig så utsatt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill väldigt mycket just nu och det är många känslor som tumlar om i din kropp. Du är glad, social samtidigt som du lätt blir irriterad och tenderar att bli dryg mot din omgivning. Det ligger ett stråk av passion över ditt tecken just nu och det kan vara det som skapar den här känsloturbulensen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisadagen blir stressig och jobbig, särskilt för sent födda Skyttar. Du känneratt det är mycket krav på dig just nu och du vet inte riktigt hur du ska orka med. Här gäller det är lägga upp en plan och att hålla sig till den. Med struktur i vardagen kommer allt att bli lättare.

Stenbocken 22/12-19/1

Du gör många val just nu och alla förändringar gör dig lite matt. Samtidigt är du stolt över dig själv att du orkar ta tag i ditt liv och att du vågar följa ditt hjärta. Kvällen blir fysiskt utmattande, men rolig och social.

Vattumannen 20/1-18/2

I din värld finns det mycket som irriterar dig just nu både på jobbet och privat. Det handlar om att du inte får den tid du vill ha till din personliga utveckling för det finns så många andra måsten i din vardag som du inte kan prioritera bort.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra tisdag. Du börjar ta lite kontakt med en person som finns omkring dig, men som du egentligen aldrig har gett någon direkt uppmärksamhet. Den här personen har på senaste tiden börjat växa i dina ögon och nu vill du lära känna honom/henne lite närmare.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons