Onsdag 7/9

07 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du funderar mycket över livet och dess mening just nu. För dig känns det lite som om många av de val du har gjort den senaste tiden har lett fram till en återvändsgränd. Det här gör dig arg eftersom du anser du lagt onödig tid på att göra de här valen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra onsdag där du får råda dig själv och det trivs du med. Du mår som bäst när ingen stressar dig och du får ha dina tankar och idéer för dig själv. Kvällen kan bli en aningen konfliktfylld, men inget som du inte hanterar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt bestämd i dina åsikter och ibland kan du uppfattas som okänslig och lite väl gåpåig. Själv håller du inte alls med, du tycker att du är timid och samarbetsvillig i alla situationer. Sanningen finns någonstans mitt i mellan din och dina kollegors uppfattning.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen börjar segt, du är rätt säker på att mornar är den sämsta av alla tidpunkter att fatta viktiga beslut på, men din chef är av motsatt åsikt och det är han/hon som bestämmer. Under eftermiddagen lyckas du vakna till med hjälp av glättiga kollegor och en hel del kaffe.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar mer om att eliminera risker än att jobba framåt. Just nu känner du dig som en brandsoldat som bekämpar akuta bränder än som en pionjär på arbetsplatsen. Det är lite för mycket här och nu och lite för lite långsiktigt planerande.

Jungfru 23/8-22/9

Du drabbas av en rejäl förkylning eller liknande åkomma de här närmaste dagarna och det går ut både över din arbetsprestation och över ditt humör. Egentligen borde du ligga hemma och kurera dig men med största sannolikhet tvingar du dig till arbetet oavsett hur du mår.

Vågen 23/9-22/10

Visa medlidande med en kollega som har det svårt just nu. Du brukar sällan ha svårt att vara empatisk, men just den här personen blir du irriterad på snarare än tycker synd om. I hemlighet anser du att de flesta av de olyckor som drabbar honom/henne har han/hon bäddat för själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill vara omtyckt men inte kompromissa med din personlighet och din integritet. Skorpionen är ofta magnetisk och drar till sig beundrare, men samtidigt kan han/hon uppfattas som lite egen och udda. Just idag vill du vara en i mängden och inte sticka ut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en förhållandevis bra onsdag där det mesta går bra utan att du behöver anstränga dig allt för mycket. Du har flyt i allt som rör vardagliga uppgifter, rutiner och arbete. Kvällen bjuder på en överraskning som gör dig glad.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktigt härlig onsdag. Just nu mår du väldigt bra och varken spetsiga kommentarer från en kollega eller massor av arbete kan dra ned på ditt humör. Det mesta beror på att du trivs väldigt bra med vart du är i livet och med dina kollegor/vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen blir ansträngande. Arbetet löper inte på så friktionsfritt som du skulle önska. Du drabbas ofta av att kollegor inte gör det dom ska göra, är slarviga eller helt enkelt inte där. Du löser de flesta problemen, men det blir tungrott.

Fiskarna 19/2-20/3

Du befinner dig i en ganska svår situation. Din stolthet och din vision av hur du vill uppfattas rimmar illa med vad ditt hjärta vill. Här gäller det att fundera. Är det så viktigt med prestige och ett gott rykte? Handlar inte livet egentligen om att omge sig med människor som du mår bra av att vara med.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons