Torsdag 8/9

08 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv torsdag där du fokuserar på en sak i taget. Just nu trivs du inte så bra med ditt arbete, men det handlar mer om din inställning än om jobbet i sig. Kanske är det på tiden att du söker en annan typ av tjänst.

Oxen 20/4-20/5

Du är på strålande gott humör idag. Det kan vara vädret, det kan vara att du är någorlunda utvilad eller så handlar det bara om en grundligt positiv inställning till det mesta. Dagen går fort på kvällen passar du på att småpyssla en del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket som du vill få gjort idag, men ganska lite som du hinner med. Du är inte så effektiv som vanligt och det beror på ditt förhållande till solen. Under eftermiddagen kan ett krav från en chef tyckas ganska orimligt.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu mår du väldigt bra och det genomsyrar främst arbetet. Du tycker att det är kul att gå till jobbet och det kan bero på jobbet i sig med troligtvis är det arbetskompisarna som gör din dag. Det finns särskilt en person som får dig att le lite extra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att få andra att synas och märkas vilket uppskattas hos dina kollegor. Din förmåga att notera det som sker omkring dig, uppmuntra människor och ge beröm gör dig till en bra lagspelare.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite väl inställsam just nu och det gör människor omkring dig misstänksamma. Det är inte det att du inte brukar vara trevlig och professionell, men nu bjuder du mer än vanligt på dig själv. Visst har du en dold agenda, men det handlar också om att du faktiskt har förändrat sen senaste tiden.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att förlåta någon som gjort dig illa och gå vidare. Vanligtvis brukar inte Vågen ha problem med att glömma, men just den här vännen sårade dig djupt. Kanske är det bäst att ni går skilda vägar. Man kan faktiskt göra slut med en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är mycket känslor i ditt tecken och många cirkulerar kring en eller flera personer. Som singel har du en hel del möjligheter, men ändå så trånar du efter det du inte tycks kunna få. Skorpioner vill oftast ha det som ligger utom räckhåll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på riktigt bra humör just nu. Du har många planer och kanske lite för många järn i elden för att hinna med allt. Det bästa är om du tonande ned lite på aktiviteterna och gav dig själv en möjlighet att vila ut mellan varven.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är nöjd med ditt liv just nu och trivs bra både med ditt arbete, din fritid och ditt privatliv. Visst kan det saknas något i ditt liv, särskilt om du är singel, men föredrar att drömma om kärleken framför att aktivt leta efter den. Det finns en möjlighet att det kommer in i ditt liv lite senare i höst.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får mycket gjort den här torsdagen och du är nöjd med att vara så effektiv. I ditt fall handlar det till stor del om att du faktiskt har lärt dig att prioritera och att sålla ut saker som inte ska ligga på ditt bord. Kvällen blir trevlig och familjär.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något avvaktande i ditt tecken samtidigt som du trivs bra här och nu. Det är som om du väntar på att något ska hända med du vet inte riktigt vad. En person i din närhet väcker fler frågor än svar vilket gör dig väldigt nyfiken.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons