Fredag 9/9

09 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har alla svaren men ställer inga frågor vilket kan irritera en del av dina kollegor. Du kan vara lite för driven ibland och glömma bort det där med att vara en i teamet. Försök tänka positivt, hjälpa andra som halkat efter och fråga hur det är med dem du jobbar med.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett riktigt, riktigt gott humör idag. Du njuter av jobbet eftersom det är ovanligt varierande just den här fredagen. Eftermiddagen bjuder på mys med en vän eller släkting. Kvällen blir lite stressande, men ändå trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ger väldigt mycket av dig själv just nu och det känns på kvällarna när du kommer hem. Visst har du roligt, men samtidigt är det väldigt uttröttande. Det finns så många områden som du vill ordna till, men ibland blir du lite förvirrad över vart du ska börja någonstans.

Kräftan 21/6-22/7

Du tycker att fredagen är skön, men också lite vemodiga eftersom det är flera dagar tills du får träffa en viss kollea igen. Du vill gärna träffas utanför arbetet, men än så länge så känns det lite påfluget att föreslå. Kanske ska du börja med att lära känna personen ifråga lite närmare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du bråkar med en släkting eller en familjemedlem just nu. Det handlar om att ni har så olika åsikter om det mesta och det tär på er relation. Egentligen borde det vara bra för er båda om du kunde lära er att kompromissa lite mer. Ni behöver inte alltid ha rätt båda två.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir trevlig men ganska stressig period vis. Det finns så mycket som ska hinnas med och det är en begränsad tid att hinna med allt på. Kvällen ägnas med fördel åt nöjen. Du går gärna ut med vänner och bara myser.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra fredag där fokus ligger på vinst. Det har troligtvis med arbetet att göra. Det verkar som om era chefer drar åt budgeten och har börjat räkna på både kronor och ören. Här är det bra om du kan bidra med idéer. Då kommer du att märkas på ett positivt sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på gång med flera olika projekt just nu och du trivs med att ha en ganska intensiv vardag just nu. Det har hänt något den här måndagen som har fått dig att fundera lite. Du har insett att det finns unika möjligheter om du bara bjuder till lite.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir stressig. Du har ett test som du måste genomgå och det gör dig nervös. Oroa dig inte, du har den kunskap som krävs. Under eftermiddagen tar en vän kontakt med dig. Du inser att den här personen är ut efter mer än bara en fika och lite småprat.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir riktigt rolig. Du bjuder på dig själv och din humor går hem mer än du kunnat ana. Oftast håller du dig lite i bakgrunden, men en kombination av Väduren och Venus gör att du får lust att synas lite mer. Kvällen blir mysig och lite överraskande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är besviken på en chef som inte backar upp dig när det behövs. Den här personen pratar ofta om förändringar och att våga ta tag i saker. Men när det väl kommer till kritan är han både falsk och feg. Kvällen handlar om släkt och vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar flera fina initiativ idag och det är bra. Med tanke på hur mycket som sker i ditt liv just nu så känns det bättre att ha bra koll på saker som du kan kontrollera så som utgifter, träning och mat. Det verkar ligga en förälskelse över ditt tecken, frågan är om du gör något åt den.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons