Lördag 10/9

10 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en viss tvekan i ditt horoskop. Du har fått ett fantastiskt erbjudande, men något verkar ändå lite kostigt så du vill gärna undersöka saken närmare innan du tackar ja eller nej. Kvällen handlar om att komma till insikt om något.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra lördag där utomhusaktiviteter och massor av frisk luft får dig att leva upp. Under eftermiddagen njuter du av gofika och trevligt sällskap. Lördagskvällen kan blir lite jobbig, det handlar om en konflikt som du blir inblandad i.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period där det händer mycket i ditt liv. Det finns en produktivitet och en livsglädje i ditt tecken just nu. Är du ledig så kantar du gärna dagarna med fysiska aktiviteter och en del äventyr. Som singel är du väldigt attraktiv just nu. Alla dras till dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är irriterad på en släkting som upptäckt din svaga punkt och som inte kan låta bli att trycka på den hela tiden. I övrigt blir det en fin lördag där sport på ett eller annat sätt spelar huvudrollen. Kvällen blir ovanligt sen. Du grubblar en del över framtiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har aldrig varit rädd för att säga vad du tycker och tänker, men i vissa sammanhang kan det faktiskt vara bättre att tiga än att tala utan att tänka innan. Du har många talanger men finkänslighet är inte en av dem.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv lördag där det gäller att ha koll annars missar du viktiga saker. Under eftermiddagen och kvällen kan det bli en del frågetecken kring något som du halvt om halvt lovat att vara med på.

Vågen 23/9-22/10

Du vet vad du vill, men ändå tvekar du. Det handlar om en rad missförstånd som först bör rätas ut innan du går vidare med din relation. Det behöver inte nödvändigtvis röra sig om kärlek. Det kan lika väl röra sig om ett vänskapsförhållande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ganska gott humör den här lördagen. Din charm får människor att dras till dig samtidigt som du själv skapar en distans utan att tänka på det. Du har ett behov av att få vara ifred och fundera. Det finns vissa saker som du inte är helt på det klara med hur du vill göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en härlig lördag att se fram emot. Du njuter av att bara ta det lugnt och du undviker alla former att fysisk ansträngning. En vän har upplysningar som du kan finna väldigt intressanta. Kvällen bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en aktiv lördag med mycket motion och en hel del skratt. Du njuter av den friska luften, av god mat och av trevligt sällskap. Kvällen handlar om att medla mellan två parter som har svårt att komma överrens.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen är du med fördel utomhus. Du njuter oavsett väder och du ser till att få en hel del frisk luft och klarare tankar med dig hem. Som bonus kan det bli en härlig lördagskväll med massor av god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är besviken på en vän för att han eller hon inte vill hjälpa dig med ett problem som du har. Du trodde att den här personen var på din sida, men du inser nu att du misstolkat honom/henne helt. Kvällen blir lång och lagom aktiv.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons