Söndag 11/9

11 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en del frågetecken om vad som skett och de frågorna behöver få svar idag. Det bästa är om du försöker vara så rak som möjligt i dina frågor så att du undviker missförstånd. Kvällen blir annorlunda, men aktiv.

Oxen 20/4-20/5

Du mår som du förtjänar idag. När man slarvar med sömn och mat kan det bli konsekvenser, men någonstans mitt i all trötthet tycker du att det är värt det eftersom du har haft en så bra helg i övrigt. Kvällen kan bjuda på en svårlöst ekvation.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag chanser du lite väl villt. Du har inga som helst hämningar och det syns på dig sätt att agera en konflikt mellan två släktingar. Här vore det bästa om du drog dig tillbaka istället för att lägga dig i. Risken är att du blir osams med någon helt i onödan.

Kräftan 21/6-22/7

Du träffar på en person som du inte sett på länge och det blir en ganska konstig upplevelse eftersom ni inte skiljdes på bästa sätt. Under dagen försöker du även få ihop en aktivitet som är utomhus, men inga av dina vänner är särskilt intresserade.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på olika nyheter och du känner av att du varit borta från det sociala flödet under allt för lång tid. Nu suger du ivrigt i dig allt skvaller och njuter av både rykten, fakta och lösrykta teorier. Kvällen blir mysig, men lite för sen.

Jungfru 23/8-22/9

Det är sport, sport och åter sport som gäller idag. Antingen är du själv aktiv, eller så är du åskådare till andra atleters prestationer. Under dagen uppstår en fråga som har med utveckling och din framtid att göra.

Vågen 23/9-22/10

Du låter dig inte luras av ett vackert leende och inställsamt smicker. Du har duperats tidigare av den här personen, men nu är du mer på din vakt. Under kvällen får du höra en hel del saker som får dig att inse att du fattat helt rätt beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt envis när det gäller en viss fråga och det är bra eftersom det hjälper dig framåt i ditt projekt. Den här envisheten är inte särskilt vanlig hos Skorpioner, men just nu får du lite draghjälp från Jungfrun.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du möter på mothugg idag och det är inte så bra för det retar upp dig helt i onödan. Du behöver få lite mer positiv respons för att du ska må bra. Försök att undvika negativa personer och försök att tänka på de fördelar som du får framöver.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om beslut och om att våga ta för dig i ett socialt sammanhang. Vanligtvis är du inte den som är mest framåt, men just idag så känner du dig både pratsam och modig. Kvällen blir senare än du tänkt dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du retar upp dig på detaljer och det är inte så bra. Du borde vara lite mer vaksam på det som sker omkring dig istället för att fokusera på saker som du ändå inte kan påverka. Under kvällen får du ett trevligt förslag som rör framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en del aktiviteter den här söndagen, men det passar ditt nya, mer atletiska liv bra. När du är i farten så grubblar du inte så mycket. Ett oväntat sms eller samtal lyser upp eftermiddagen. Kvällen handlar om kärlek.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons