Måndag 12/9

12 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet vad du vill och du tänker inte låta någon köra med dig idag. Det här kan leda till en konflikt på jobbet, men du är inte den som backar bara för att någon blir arg. Rätt ska vara rätt. Kvällen blir överraskande trevlig.

Oxen 20/4-20/5

Du undviker en person som du vet kan bli lite väl påflugen idag. Vanligtvis brukar den här personen bara komma med antydningar om sitt intresse, men på senaste tiden har vinkarna blivit allt tydligare och allt mer konkreta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du motsätter dig en persons råd idag eftersom du vet att han menar väl, men är dåligt insatt i just ditt problem. Här gäller det att vara väldigt tydlig så att det inte blir några missförstånd. Kvällen bjuder på trevligt sällskap.

Kräftan 21/6-22/7

Du är uppkäftig och kaxig idag, men det är medvetet. Du vet vad du vill och du sticker inte under stol med dina intentioner. Dina chefer kan uppleva dig som lite på, samtidigt som de kan roas av din framåtanda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag handlar det mer om att överleva än att leva. Du är trött ända in i märgen och det beror både på vädret, helgen och på din benägenhet att sova för lite. Under eftermiddagen är det massor av kaffe, energidryck eller socker som gäller, särskilt om du sitter på ett sammanträde.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inga bortförklaringar som duger idag. Det är bara att acceptera att det blir fel ibland, svälja det sura äpplet och börja om från början. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning som har med en födelsedag eller ett annat friande att göra.

Vågen 23/9-22/10

Du vet ända in i själen att en person ljuger för dig, men du kan inte bevisa det och det irriterar dig väldigt mycket. Egentligen borde du ställa den här vännen mot väggen, men risken är stor att han eller hon ljuger för dig igen.

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte så provocerande mot en arbetskamrat även om det är frestande. Den här personen kan vara både fåfäng, snarstucken och ointelligent, men det hindrar inte att ni måste kunna samarbeta. Kvällen blir väldigt sportbetonad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du rör dig i nya kretsar och det kan göra dig lite osäker. Vanligtvis är du inte alls blyg av dig, men just idag känner du dig inte riktigt bekväm med din situation. Kvällen blir ganska lugn, men förhållandevis sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en härlig måndag även om den periodvis är ganska intensiv. På dagen är det någon som flirtar med dig och det tycker du både är smickrande och lite genant på samma gång. Även under kvällen får du en del beundran och det gör dig förvånad.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta sig från punkt A till punkt B med minsta möjliga besvär. Det här kan visa sig bli mer komplicerat än du tänkt från början. Saker som störning i trafiken eller sena möten kan ställa till det för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lovar att hjälpa en person, men sedan ångrar du sig. Du inser att era ambitioner går isär lite väl mycket och det gör att ditt löfte jobbar helt emot dina egna intressen. Under kvällen dagdrömmer du gärna om kärleken och om en resa.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons