Tisdag 13/9

13 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen inleds med ett val som kan tyckas självklart men som är svårare än det ser ut. Du borde veta hur du ska tänka, men osäkerheten och viljan att förändra är stark och gör att du kanske väljer en helt annan väg än den mest uppenbara.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en vilja att förändra och förbättra i ditt horoskop just nu. Du kanske inte har så mycket energi, men det finns en entusiasm och en glädje som räcker väldigt långt. Som singel har du lätt att bli förälskad, men du har också lätt att bli svartsjuk så se upp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra och utvecklande inledning på tisdagen. Du överraskas av en hel del positiva reaktioner på något som du jobbat med under en längre tid men som är färdigt först nu. Du blir glad över all positiv respons som du får.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en del frågetecken som kan vara bra att reda ut den här tisdagen. Du har haft en känslomässig turbulent period den senaste tiden och det ser knappast ut att lugna ned sig nämnvärt de närmaste dagarna. Snarare ökar intensiteten i dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här tisdagen tar du tillfället i akt att spä på med lite extra charm. Här finns fördelar att vinna och du är inte sen med att greppa möjligheterna i farten. Kvällen bjuder på en härlig variation av motion och trevligt umgänge.

Jungfru 23/8-22/9

Den här tisdagen blir ganska intensiv. Du tar tag i ett antal olika projekt som behöver styras upp och få att fungera. Som tur är finns det så mycket vilja och så mycket arbetsmoral hos dig just nu att du inte backar oavsett vilka problem du stöter på.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om ekonomi och om att investera en större mängd pengar. Det här är inte något som tilltalar dig, men som du är medveten är nödvändigt för framtiden. Kvällen blir trevlig men alldels för sen för en vardag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du attraheras av fel person och det både fascinerar och irriterar dig på samma gång. Ditt uppbenbara val är inte så enkelt som du skulle önska eftersom ditt hjärta envisas med att tycka någon annat än din hjärna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drar fram som en ångvält, men tack vare din charm och ditt lättsamma sätt så blir ingen förnärmad när du stormar fram. Under dagen får du en uppgift som både är svår och rolig på samma gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Just som du tycker att ditt liv är ganska stabilt så rubbas dina cirklar. Det finns en person som vill komma dig närmare och hans/hennes envetenhet tillsammans med en stor portion charm och något lite extra gör att du inte klarar av att stå emot trots att det vore det enklaste.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får många frågor idag och en hel del har du inte svaret på. Det handlar om att söka fram och sammanställa information som du har. På kvällen blir du ställd mot väggen och det kan göra dig lite aggressiv. Du går in i försvarsställning.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns mycket i ditt liv som gör vardagen intressant, Du mår bra och du tycker om att flirta och få uppskattning. Som singel kanske du söker efter kärleken, men missar det du har rakt framför dig. Under dagen lyckas du imponera med din kunskap i ett ovanligt ämne.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons