Onsdag 14/9

14 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att ha trevligt och göra saker i din egen takt. På förmiddagen är du väldigt social och det skapar vissa förseningar. Under eftermiddagen är du mer effektiv, du drar upp tempot för att inte bli sen.

Oxen 20/4-20/5

Du vet hur du ska göra det absolut bästa av den här dagen. Det finns en vilja att utveckla och forma en massa  idéer som du har. Mycket den här dagen kretsar kring hemmet och kring en ung släkting. Under kvällen passar du på att skämma bort både dig och familjen lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att inte lyssna idag och det kommer att bita dig i svansen innan kvällen. Du kan undvika ett ganska jobbigt misstag om du bara är uppmärksam, men tyvärr så är din fokus på annat håll.

Kräftan 21/6-22/7

Just den här dagen har du bestämt dig för att visa vad du känner och det skapar både en känsla av förväntan och en känsla av nervositet. Det finns en person som betyder väldigt mycket för dig men du vet inte hur du ska tala om det för honom/henne.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är den du är och det ska ingen ändra på, men ibland kan det vara bra att vara lite anpassningsbar och inte bara köra sitt race. Den här onsdagen deltar du i ett grupparbete av något slag och då måste du försöka hitta en medelväg mellan kompromiss och integritet.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet vad du vet och därför blir du inte förvånad när ett skvaller plötsligt blir verklighet. Du har länge anat att den här förändringen var på gång, men du har hoppats in i det sista att dina instinkter är fel.

Vågen 23/9-22/10

Du går emot nya tider så det gäller att du är beredd på förändringar. För dig är det egentligen väldigt positivt att det händer något i din vardag, men osäkerheten på vad som sker gör dig lite nervös. Kvällen blir mysig och vänskaplig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det ligger passion, avundsjuka och massor av heta känslor i ditt tecken just nu. Du agerar mycket på känsla och väldigt lite på förnuft vilket kan sätta dig i klistret. Egentligen borde du inte bli så irriterad på en kollega bara för att hon lyckas bättre än vad du gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra men lite långtråkig. Timmarna går sakta och du vill bara från jobbet hela tiden. Under eftermiddagen och kvällen har du planerat en trevlig aktivitet som du verkligen ser fram emot. Ett samtal får dig att fundera i nya banor.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt liv är ganska behagligt just nu även om det finns vissa saker som irriterar dig. Det handlar främst om småkommentarer och pikar från en kollega. När det gäller kärleken är du ganska nöjd som det är därför bli du förvånad över hur starkt du reagerar på en oskyldig flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir arg idag på en vän för att han eller hon inte lyssnar ordentligt på vad du har att säga. Du tycker att det här beteendet är väldigt nonchalant. Under kvällen får du en hel del indicier på att en positiv förändring är på väg in i ditt eller en släktings liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en spännande dag. Du sammanställer pusselbitar om en person som du tycker är intressant och ju mer du får veta ju mer spännande och annorlunda verkar den här personen vara. Du håller dig fortfarande på avstånd eftersom du inte vet vad han/hon tycker om dig.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons