Torsdag 15/9

15 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant torsdag där en konflikt på arbetet är det upptar huvuddelen av den här dagen. Du är egentligen inte direkt inblandad, men du har svårt att inte tala om vad du tycker och tänker i det här ämnet.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska jobbig start på torsdagen. Du är trött och har svårt att hitta den energi som du behöver. Dessbättre så lättar det fram emot lunch och du känner hur både orken och entusiasmen kommer tillbaka. En oskyldig flirt livar upp dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns många frågetecken omkring dig just nu och det är bra om du försöker få klarhet i så mycket som möjligt. Vissa saker, som mer omfattade förändring på jobbet och en del familjefrågor går inte att reda ut för stunden utan de måste du vänta lite med.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ledsen för att du inte nått fram till en person på det sättet som du vill. När du har med honom/henne att göra blir det ofta fel. En komplimang misstolkas och blir till en förolämpning, det som är menat som ett skämt blir bara platt fall. Det är nerverna som ställer till det för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara i händelsernas centrum. Det blir en härlig dag med många olika aktiviteter. Du njuter av variationen och har du möjlighet testar du på att vidga dina vyer lite extra den här torsdagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något lite ilsket över ditt tecken just nu. Du har svårt att acceptera ett nederlag utan du vill ha upprättelse och det får du inte. Det bästa vore om du helt enkelt strök ett streck över händelsen och började om från början igen.

Vågen 23/9-22/10

Du vill så mycket, men du hinner inte riktigt med alla dina projekt. Det handlar både om tidsbrist och om dålig planering. Månen gör dig till en drömmare och visionär, men den här placeringen hjälper dig knappast med det praktiska.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då du lever mycket i nuet och grubblar inte så mycket över framtiden. När det gäller kärleken är du kluven. Visst vill du ha någon om du är singel, men samtidigt är det svårt för dig att bli kär. Det är så många personer som väcker ditt intresse just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt bestämd just nu och din vilja är inget som går att köra över. Dina chefer upptäcker att det är enklare att gå din väg än att starta en diskussion med dig eftersom du inte viker en tum i din övertygelse.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu trivs du med vardagen och allt som händer omkring dig. Du uppskattar de små guldkornen både på arbetet och privat. Du har inte så mycket tid för dig själv just nu eftersom det är många som drar i dig och det är både roligt och lite irriterande på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att förstå varför en kollega är så hopplös när det kommer till modern teknik och datorer. Det spelar ingen roll hur många gånger du förklarar en sak för honom/henne. Det går ändå inte in. Det är inte din pedagogik som brister, det är din kollegas totala brist på intresse.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill ha variation i vardagen och det får du inte just nu. Både arbetet och privatlivet är lite slentrianmässiga. Här gäller det att hålla sig aktiv och inte bli passiv. Kvällen bjuder på ett upplysande samtal med en ung släkting.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons