Fredag 16/9

16 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir ett äventyr om du är på humör för det. Du träffar en person som du lär känna lite närmare och det gör dig något vänligare inställd till honom/henne även om du fortfarande är misstänksam.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du kan mer än det du presterar idag men av olika anledningar ser du inte vitsen med att stressa. Det är för mycket som pågår omkring dig för att du ska orka lägga ned mer energi än du måste på jobbet. Privat blir den här dagen något bättre än gårdagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du fantiserar en hel deljust nu. Den här verklighetsflykten blir ditt sätt att komma undan vardagen på. Idag har du ett extra stort behov av att vara överallt utom på din arbetsplats, i alla fall i anden. På kvällen går du gärna ut med vänner och har kul.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lagom intensiv fredag där du varvar det sociala med arbete och lärande. Under eftermiddagen finns det möjlighet för den sportiga Kräftan att ägna sig åt idrott eller annan form av motion.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet hur du ska gå till väga för att få som du vill i ett visst sammanhang. Med en stor portion envishet och med massor av charm lyckas du lirka dig till att få din vilja igenom idag. När det gäller kärleken så ser den harmonisk ut för nykära Lejon.

Jungfru 23/8-22/9

Du tvekar in i det längsta om du har rätt eller fel i en fråga som rör pengar. Du undrar om du kommer ihåg fel, eller om det är din kollega som slarvat. Det här är ett frågeställning som är svårt att få svar på. Ni får hitta en annan lösning på problemet istället.

Vågen 23/9-22/10

Du undrar om du har hört rätt när en kollega fäller en ovanligt giftig kommentar. Du blir förvånad över hur bitter den här personen låter. Håll dig utanför den här konflikten och satsa på att göra något roligt efter jobbet så blir det en bra fredag till slut.

Skorpionen 23/10-21-11

Du nöter på en väns tålamod och det vet du om. Ditt största problem är att du inte kan bestämma dig oavsett om det gäller arbetet, bostaden eller kärleken. Du velar hela tiden fram och tillbaka vilket gör din vän galen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ha trevligt tillsammans med dina vänner. Det blir en underhållande dag där fokus ligger på att lära ut och att själv tillgodo göra sig kunskap. Kvällen blir sen men gemytlig och mysig. Du lär känna nya människor den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att reta upp vissa personer idag och fascinera andra. Du är en magnet som drar till dig alla möjliga personligheter och själv så är du rätt förvånad över all uppmärksamhet som du får. En tävling av något slag kan väcka din vinnarskalle och få dig att ge allt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir trött på en person som bara bryr sig om din egen vinning och struntar i vad alla andra tycker och tänker. Det handlar till stor del om att din kollega saknar en utvecklad empati för personer som han eller hon inte känner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig för att berätta sanningen för en vän eftersom du vet att et kommer att röra upp många känslor. Samtidigt så vet du med dig att du inte kan fortsätta att bortförklara eller ljuga, att inte vara helt ärlig tär på dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons