Söndag 18/9

18 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en inspirerande och rolig söndag där du lägger fokus vid praktiskt arbete. Oavsett om du påtar i en trädgård, fixar i hemmet, lagar mat eller ägnar dig åt en hobby så känner du dig harmonisk. Kvällen blir ganska omtumlande för sent födda Vädurar.

Oxen 20/4-20/5

Du har en hel del olika saker som du vill hinna med idag och därför bli det ganska uppdelat. Under förmiddagen försöker du stöka undan det praktiska för att kunna ägna dig åt nöjen på eftermiddagen. En släkting har en nyhet att berätta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du finns i en persons tankar mest hela tiden, men det är inte säkert att han eller hon vågar ta kontakt med dig. Din charm och din verbala talang i kombination med Venus gör dig i det närmaste oemotståndlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du får som du vill i olika sammanhang och det trivs du bra med. Samtidigt så känner du dig lite ledsen över en vänskap som inte har blivit det du drömde om att den skulle bli. Under kvällen ger du dig själv en ny chans när det kommer till kärlek eller vänskap.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att klanta till saker just nu. Det är inget allvarligt utan handlar mer om att spilla ut kaffe, glömma saker på bussen eller radera ett viktigt sms. Under kvällen testar du på att göra något nytt och innovativt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är splittrad. På sätt och vis ser du fram emot något nytt som är på gång in i ditt liv samtidigt som du ledsen att lämna det gamla bakom dig. Det finns en oro och en saknad i ditt tecken även om du inte ångrar några beslut som du fattat.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och lite nytänkande. Du har så mycket du vill testa på att tiden inte riktigt räcker till. Under kvällen väljer du at ny infallsvinkel på ett gammalt problem och det visar sig vara en klockren lösning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser något den här dagen som väcker många starka känslor hos dig. Det handlar om något som du har försakat, men som du vill ha igen. Under dagen kan en vän få dig att göra något nytt och lite äventyrligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om utomhusaktiviteter och en överdos av frisk luft. Du är så instängd i veckorna att det här friluftslivet nästan blir ett tvång för din del. Under kvällen stöttar du en vän som har privata problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir inte klok på en viss person. Ena stunden verkar han eller hon vilja ta kontakt med dig medan i nästa så ignorerar han/hon dig helt. Det här beteendet grundar sig mest i att han/hon är lite blyg och vet inte hur han/hon ska bete sig på ett avslappnat sätt mot dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte rädd för att ta egna initiativ, tvärtom så vill du verkligen visa att du kan stå på egna ben och fatta egna beslut. Söndagen handlar om att gå vidare från tanke till handling med ett projekt. Det går bättre än förväntat. Kvällen blir trevlig och social.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är försiktig när du uttrycker en åsikt för en vän idag. Du vill inte att han eller hon ska ta illa upp samtidigt som du vet att det är viktigt att du inte backar. Det här är en balansgång som du klarar av bra tack vare Månens position.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons