Måndag 19/9

19 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du måste prestera idag och pressen gör att du faktiskt är lite sämre än du kunde vara. Du fungerar inte så bra när du är stressad, På eftermiddagen väntar goda nyheter som har med ekonomin att göra.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du ganska sävlig av dig och inget går särskilt fort. Du blir arg på dig själv på din ineffektivitet, samtidigt så vet du att det beror på att du inte riktigt trivs med vissa delar i din jobbsituation. Privat känns livet toppen just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du kan övertyga en chef om att din inriktning är bra. Men frågan är om du gör dig själv en björntjänst eller om det här verkligen är vad du vill. Ibland slåss du bara av princip bara för att få vinna och sedan undrar du om det var värt det.

Kräftan 21/6-22/7

Du är stolt över en familjemedlem som tar ett stort steg framåt i ett officiellt sammanhang. Du har pushat för det här en längre tid, men din släkting har haft lite dåligt självförtroende. Månens position gör den här dagen som gjord för kreativt arbete.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finn en empati som är stark i ditt tecken just nu. Din medkänsla reagerar på situationer som du i vanliga fall inte ens skulle lägga märke till. Du väcker en del förvåning, men mest glädje med din medkänsla och ditt sätta att stötta och att finnas till.

Jungfru 23/8-22/9

För ditt eget bästa bör du hålla dig utanför en konflikt som rör två vänner idag. Det är en stor risk att du måste välja sida om du lägger dig i och då kan du förlora en av dina vänner. Under eftermiddagen kan du få ett tveksamt förslag från en chef.

Vågen 23/9-22/10

Du måste tänka på ditt eget bästa, inte bara på alla omkring dig. Var lite egoistisk idag och sätt din vilja framför andras för en gångs skull. På kvällen bör du undvika all form av fysisk aktivitet som kan vara farligt eller leda till skador.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant måndag där fokus ligger på att umgås med människor och ha kul snarare än att överanstränga dig på jobbet. Det finns fortfarande en person som du vill veta mer om, men som undviker dig och det gör dig frustrerad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du samspelar bra idag och det gör den här dagen idealisk för all form av grupparbete. Du vet hur du ska lyfta fram de svaga individernas talanger samtidigt som du får de bästa att prestera ännu bättre. Kvällen handlar om en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och utvecklande måndag både privat och på arbetet. Du njuter när du får beröm och du känner att du vill prestera ännu bättre. Som singel flirtar du lite utan att ens veta om det själv. Du sänder ut signaler som andra reagerar på.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att lösa problem och om att finnas till hands för människor som behöver hjälp. Det blir en intressant dag där utveckling och personlig framgång får stå tillbaka lite för lagets bästa. På kvällen får du chansen att skryta lite och du får roliga nyheter som rör en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg och när du är arg så blir du tyst och tillbaka dragen. Nu gäller den en personlig konflikt som utspelar sig på många plan och därför inte är så enkel att lösa. Om du verkligen vill kan du hitta en utväg ur den här situationen, men frågan är om du orkar eller har lust.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons