Tisdag 20/9

20 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns för mycket tvekan i ditt horoskop just nu för att det ska kännas helt bekvämt. Att du tvekar så mycket beror på inflytandet från Vågen, ett tecken som sällan kan bestämma sig. Under tisdagen tvingas du ändå att göra ett val trots att du inte vill.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv dag och kväll, särskilt för Oxar födda  i början av maj. Du har många järn i elden och ibland får du problem att få ihop livspusslet. Just idag har du aktiviteter planerade för kvällen och du är tvungen att tvinga iväg dig själv för att du vet att du måste.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns  inget som du hellre vill idag än att få briljera inför en kollega. Han eller hon brukar vara bättre än dig i det mesta, men idag har du hittat ett område där ingen, inte ens han/hon slår dig på fingrarna.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du inte kommer att hinna med allt du ska hinna med idag och det gör dig både besviken och arg. Det är för att andra har så mycket småuppgifter som de vill ha hjälp med som du inte hinner med ditt eget arbete. Du är för snäll för att säga nej.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ingen tveka när det gäller vad det är du vill ha. Du har drömt och strävat mot det här målet så länge så nu, när du står inför det känns det nästan overkligt. Hela den här tisdagen blir lite drömsk och förtrollande.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en dag som handlar om dig och dina mål. Du är inte van vid den här typen av intensiv uppmärksamhet från omgivning så du tycker det är både roligt och lite obekvämt på samma gång. Kvällen blir stressig men trevlig.

Vågen 23/9-22/10

Du måste vara uppmärksam på detaljer imorgon annars kommer det inte bli bra. Du har för mycket på gång just nu och risken är att dagen blir rörig. Listor och regelbundna mikro pauser kan hjälpa dig att nå önskvärda resultat.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är charmig retfull och väldigt lätt att tycka om just nu vilket märks på alla beundrare som du får. Själv njuter du av uppmärksamheten. Som singel velar du mellan att vara fri och få flirta med vem du vill och att hitta någon att mysa med nu till hösten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir en prövofull dag. Du testas och testar andra både vad det gäller kunskaper och tålamod. Det blir en utvecklande men ganska stressig dag. Kvällen passar bäst för hemmamys, men det finns en risk att du är bortlovad och är tvingen att vara ute rätt så sent.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på en lagom dos av utmaningar. Du har att göra hela den här dagen, men du slipper att stressa eftersom du vet hur du ska lägga upp arbetet. På eftermiddaggen kan en diskussion som rör sport komma upp.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns mycket att fundera över idag och det bästa för dig är om du kan få vara ifred med dina tankar. Det är inte ofta du har så lugnt omkring dig som du har just den här tisdagen. Kvällen blir trevlig och ganska opretentiös.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir intensiv redan från morgonen. Du verkar ingå i en grupp som utbildas eller tränas för speciella uppgifter. Du tycker att det är roligt samtidigt som du inte vill visa för alla andra hur nöjd du är med att ha blivit utvald.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons