Onsdag 21/9

21 sep, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar nya tag idag och det känns bra. Genom att stryka ett streck över alla problem som varit kan du börja om från början. Onsdagen handlar till stor del om att utmana dig själv och att bli bättre inom de områden du är sämst på.

Oxen 20/4-20/5

Du har inga problem med att få som du vill idag och det förvånar dig. All medgörlighet kommer ifrån ett behov av att få dig på sin sida och det gör att din chef offrar mycket av sin stolthet för att stryka dig medhårs idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är riktigt glad idag och du vet inte varför. En kombination av Venus och Solen ger dig alla positiv energi som du kan önska. En bra dag att ta sig an knepiga problem och trista uppgifter. På något sätt så blir allt du tar dig för roligt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ovanligt charmig och omtänksam idag vilket ger en positiv respons, särskilt från en viss person. Du märker att komplimanger, naturlig omtanke och mjukhet går hem bättre än ironi, retsamhet och snuskiga skämt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra, men ändå rätt så tråkig dag. Det händer inte så mycket överraskande och du tycker att klockan segar sig fram. Försök att hitta på små roliga projekt att varva med de dagliga rutinerna och måste uppgifter.

Jungfru 23/8-22/9

Dina intressen skiljer sig starkt från din partner just nu och det kan kännas som ni är på väg att glida isär. Försök att tänka positivt. Om ni bara jobbar på det så kan det vara just era skillnader som stärker er relation snarare än tvärtom.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dagen som den kommer med en positiv tro på morgondagen. Dina arbetskollegor undrar vart du får all din entusiasm ifrån och svaret är en gåta även för dig. Delvis beror det på en positiv influens i ditt horoskop och delvis kommer det från dig själv och din positiva läggning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kommer med små pikar till en viss person, men det möts av total likgiltighet. I det här fallet handlar det inte om att personen ifråga inte förstår dina pikar, Han eller hon vet bara inte hur han eller hon ska reagera på dem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får gärna visa vart skåpet ska stå idag. En kollega gillar att köra med dig och det ställer till bekymmer både i stort och i smått just nu. Säg ifrån och tvinga din kollega att skaffa sig en annan springpojke.

Stenbocken 22/12-19/1

Du mår som bäst när du känner att utvecklas och förbättras oavsett om det är i arbetet, privat eller i en hobby. Idag får du ett bevis på att du har kommit lite längre i strävan mot dina mål. Kvällen blir ovanligt social. Du får nya vänner den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter av lugn och ro just nu. Har du möjlighet är du utomhus så mycket som möjligt. På kvällen kan erfarenheter från nya kulturer berika dig och få dig att öka din förståelse. Du saknar någon väldigt mycket just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är den enda personen som kan nå fram till en släkting som mår dåligt. Han eller hon är van vid att lyssna på dig och det underlättar just idag. Du behöver egentligen inte göra något särskilt, bara finns där, stötta och lyssna.

 

https://www.elle.se/manadens-horoskop-september-2016/

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons